Találatok a Double Pass címkére

Találatok száma: 8

Mit ér az elmúlt négy év legjobb válogatott mérlege és a Fradi-bravúr?

2019-12-26 23:21:09

A Nemzeti Sport Online-on olvasóink már megszokhatták, hogy december végén szubjektív írásban tekintünk vissza a mögöttünk hagyott magyar futballévre. Idén sincs ez másképp, lássuk, milyen is volt a 2019-es hazai futballév, milyen tanulságok, tapasztalatok vonhatók le belőle – ahogy „mi” láttuk...

Double Pass FTC Ferencváros Magyarország NSO-szubjektív magyar válogatott

Üzenet Barcelonából: „A magyar futballnak magyar modell kell”

2019-10-17 09:51:32

Szemléletváltás sorozatunkban múlt héten a hazai akadémiák fejlesztését segítő Double Pass magyarországi auditjainak eredményeit elemeztük, ezúttal pedig a Külföldi tapasztalatok sorozat részeként bemutatunk egy másik, hasonló céllal működő, barcelonai céget. Az identitásfejlesztéssel foglalkozó barcelonai Ekkono Method katalán vezérigazgatójával, Miquel Farreronsszal Farkas Máté beszélgetett a futballvilág egyik legfontosabb üzleti seregszemléjén, a World Football Summiton.

szemléletváltás külföldi tapasztalatok PSG Ekkono Method Double Pass Barcelona

Így kerülhetne közelebb a magyar utánpótlás-nevelés az európai elithez!

2019-10-11 22:56:56

Szeptemberben a Nemzeti Sport Online-on is közöltük a hazai akadémiákat átvizsgáló belga Double Pass harmadik magyarországi jelentését, amelyből kiderül, mely területekben lépett előre a hazai utánpótlás az első felmérés óta, és melyek a problémásabb területek. A téma a spliti 3–0-s vereség (de említhetjük az U21-es válogatott pénteki kudarcát) vagy éppen a napokban újra előkerült NB I-es létszámvita fényében kiváltképp aktuális lehet. Jelen cikkünkben, az NSO-n több éve futó szemléletváltás sorozat keretében, Dr. Zalai Dávid PhD sporttudományi szakember, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) korábbi tudományos munkatársa az eddigi Double Pass-vizsgálatok eredményeit veti össze sportegészségügyi, sporttudományi és teljesítmény-menedzsment szempontjából.

válogatott szemléletváltás Zalai Dávid MLSZ Double Pass

FTC: „Az összes bajnoki korosztályban lecseréltük a tréneri gárdát”

2016-10-13 10:49:07

A labdarúgó NB I-ben szereplő Ferencváros utánpótlás szakmai igazgatója, Theo Schneider beszélt a 9. tv-nek a klub utánpótlásában bekövetkezett változásokról, a fejlődésről, valamint szóba került a dortmundi látogatás is.

Theo Schneider NB I Fradi Ferencváros FTC Double Pass

MLSZ: „Mindenki tudta, hogy nincs minden rendben”

2016-07-18 19:24:41

Berzi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség alelnöke a Sport TV Mai helyzet című műsorában többek között a Double Pass jelentésről is beszélt.

MLSZ Double Pass Berzi Sándor

MLSZ: vége az akadémiák átvilágításának, itt a rangsor

2016-07-12 14:26:23

A Magyar Labdarúgó-szövetség tájékoztatása szerint a Double Pass belga tanácsadó cég befejezte hároméves átvilágítását, és elkészítette jelentését a 15 vizsgált utánpótlásműhelyről. A Double Pass 10 ajánlást fogalmazott meg az előrelépés érdekében.

átvilágítás utánpótlás akadémiák akadémia MLSZ Double Pass

Double Pass: A belga futball szintjét a magyar is elérheti, de nincs rá garancia

2014-10-21 20:22:21

A magyar labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Dárdai Pál volt a Grund felsőfokon dokumentumsorozat záró epizódjához kapcsolódó Sportgazdaság című műsor vendége a Sport Tv-ben. Az adásban megszólalt a magyar akadémiákat felmérő belga Double Pass cég vezérigazgatója, Hugo Schoukens is.

válogatott MLSZ Double Pass

A német és a belga után a magyar utánpótlást is „meggyógyítanák”

2013-11-26 09:30:44

A Magyar Labdarúgó-szövetség és a Double Pass közös sajtótájékoztatón mutatta be a hazai utánpótlásműhelyek átvilágítása során végzendő munkát. Tizenöt akadémiát érint a vizsgálat, az első eredmények jövő tavaszra várhatók, a távlati cél pedig egy hatékonyan működő hazai rendszer kialakítása.

utánpótlás MLSZ Double Pass