Találatok a Didier Ya Konan címkére

Találatok száma: 4

Közkívánatra: egy pletyka és sajtóhír nélküli transzferrovat

2015-01-29 14:15:45

Ismét elröppent öt hónap az életünkből, rögvalósággal szigorított szabadlábon, és ismét elérkezett a futballszurkolók kedvenc-utált periódusa, az átigazolási időszak. Újra jelentkezik topligás transzferrovatunk, amelynek minden előzetes híreszteléssel ellentétben semmi köze nincs ahhoz, hogy magasabb szinteken is felvetődött az újságírók drogtesztje. Hetente jelentkező – őszintén szólva, rendes esetekben átigazolási pletykákkal megspékelt – rovatunkban az angolok és az olaszok után a németekkel folytatjuk a táncot.

téli transzfersorozat német átigazolás német labdarúgás nemzetközi átigazolás Werder Bremen Tolgay Arslan

Afrika-kupa: Adebayor gólt lőtt, Togo versenyben maradt

2013-01-26 20:42:12

Togo válogatottja 2–0-ra legyőzte Algériát a Dél-Afrikában zajló labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupája szombati játéknapján, és ezzel versenyben maradt a negyeddöntőbe jutásért. Algéria kiesett.

Yaya Touré Tunézia Togo Gervinho Elefántcsontpart Didier Ya Konan

Drogba góljai nélkül is trappoltak az Elefántok

2013-01-26 18:13:14

Elefántcsontpart válogatottja a hajrában szerzett két gól révén végül fölényesen, 3–0-ra legyőzte Tunéziát a Dél-Afrikában zajló labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupáján a D-csoport második fordulójának szombati első mérkőzésén. Az esti meccsen Togo 2–0-ra verte meg Algériát, ami utóbbi csapat kiesését és Elefántcsontpart továbbjutását eredményezte.

Yaya Touré Tunézia Togo Gervinho Elefántcsontpart Didier Ya Konan

Afrika-kupa: Elefántcsontpart a végén megszórta Tunéziát

2013-01-26 17:51:38

Elefántcsontpart válogatottja a hajrában szerzett két gól révén végül fölényesen, 3–0-ra legyőzte Tunéziát a Dél-Afrikában zajló labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupáján a D-csoport második fordulójának szombati első mérkőzésén.

Yaya Touré Tunézia Togo Gervinho Elefántcsontpart Didier Ya Konan