Találatok a Ali bin al-Husszein címkére

Találatok száma: 22

FIFA: átlátszó szavazófülkét! – a CAS-hoz fordult a jelölt

2016-02-23 15:12:33

A nemzetközi Sportdöntőbírósághoz (CAS) fordult Ali bin al-Husszein jordán herceg, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) pénteki elnökválasztásának egyik jelöltje azért, hogy elérje: a voksoláson átlátszó legyen a szavazófülke, illetve független szavazatszámlálók működjenek közre.

FIFA CAS Ali bin al-Husszein

FIFA: az angol szövetség is Infantinót támogatja

2016-02-17 22:13:48

Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) – huszadik európai szervezetként – szerdán bejelentette, hogy Gianni Infantinót támogatja a nemzetközi szövetség (FIFA) jövő pénteki elnökválasztásán.

Greg Dyke Gianni Infantino FIFA-elnökválasztás FIFA FA Ali bin al-Husszein

FIFA: „Talán nem kellene Blattert egy másik svájcira cserélni”

2016-01-28 21:21:54

Gianni Infantino, Tokio Sexwale és Salman Bin Ibrahim al-Kalifa sejk személyében hárman biztosan ott lesznek azon a szombati találkozón, amelyet a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnökjelöltjeinek szerveznek Katarban.

Tokio Sexwale Salman Bin Ibrahim al-Kalifa Jérome Champagne Gianni Infantino FIFA Ali bin al-Husszein

FIFA: az elnökjelölt jordán herceg összefogna a terrorizmus ellen

2015-11-17 14:52:03

Ali bin al-Husszein jordániai herceg, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöki tisztére pályázók egyike arra szólította fel a futballvezetőket, hogy közösen vegyék fel a harcot a szélsőséges irányzatokkal és a terrorizmussal szemben.

párizsi merényletek FIFA-elnökválasztás FIFA Ali bin al-Husszein

FIFA: Salman sejk is jelöltetné magát elnöknek

2015-10-20 12:27:42

Az Ázsiai Labdarúgó-szövetség (AFC) elnöke, a bahreini Salman sejk bejelentette, hogy jelöltetné magát a nemzetközi szövetség (FIFA) elnökének.

Sepp Blatter Michel Platini Joseph Blatter FIFA-elnökválasztás FIFA Ali bin al-Husszein

FIFA: benyújtotta hivatalos pályázatát a jordániai herceg

2015-10-15 10:41:13

Ali bin al-Husszein jordániai herceg csütörtökön hivatalosan is benyújtotta pályázatát a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöki posztjára.

elnökválasztás FIFA Ali bin al-Husszein

FIFA: al-Husszein pályázik, a FIDE orosz vezetője is indulna

2015-09-09 18:34:09

Ali bin al-Husszein jordán herceg bejelentette, hogy indul a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöki posztjáért, míg a Nemzetközi Sakkszövetség (FIDE) elnöke, az orosz Kirszan Iljumzsinov fontolgatja a pályázatot.

Joseph Blatter FIFA Ali bin al-Husszein

FIFA: „A szervezet nem lehet hiteles, amíg Blatter vezeti”

2015-08-10 18:15:46

Ali bin al-Husszein jordán herceg szerint a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) nem lehet hiteles, amíg Joseph Blatter áll a szervezet élén.

Ali bin al-Husszein FIFA Sepp Blatter

FIFA: „Platini nem jó választás, jobbra van szükség!”

2015-07-29 16:00:50

Mint ismert, a várakozásoknak megfelelően Michel Platini, az európai szövetség (UEFA) első embere bejelentette, hogy jelölteti magát a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöki posztjára. A májusi tisztújító kongresszuson Joseph Blatterrel szemben alulmaradó Ali bin al-Husszein jordániai herceg ugyancsak fontolgatja, hogy ismét megméresse magát a február 26-ra kiírt választáson, és szerinte az UEFA elnöke nem jó jelölt.

Michel Platini FIFA-elnökválasztás FIFA Ali bin al-Husszein

FIFA: Ali bin al-Husszein ismét elnökjelölt lesz

2015-06-02 20:32:31

Ali bin al-Husszein ismét versenybe száll a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöki posztjáért. A pénteki választáson Joseph Blatterrel szemben alulmaradó jordán herceg azt üzente, hogy új választás esetén ismét megméretteti magát.

Sepp Blatter FIFA Ali bin al-Husszein

FIFA: fordulat, Sepp Blatter bejelentette távozását!

2015-06-02 18:52:16

Sepp Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) napokban újraválasztott elnöke kedd délutáni zürichi sajtótájékoztatóján bejelentette: nem marad a szervezet élén, és minél hamarabbi rendkívüli kongresszus összehívását kezdeményezi, hogy megválasszák az utódját. Amíg ez megtörténik – jelen állás szerint legkorábban decemberben, legkésőbb jövő márciusban –, Blatter a hivatalában marad, és szándékai szerint belefog a szervezet megreformálásának előkészítésébe.

Sepp Blatter Michel Platini Luis Figo FIFA-botrány FIFA Ali bin al-Husszein

FIFA: Egy újabb fekete nap, vesztett a futball - Figo

2015-05-29 23:43:26

Vegyes fogadtatása volt Európában és a világban is, hogy Joseph Blattert pénteken újraválasztották a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnökének a szervezet zürichi kongresszusán.

UEFA Sepp Blatter Michel Platini Luís Figo FIFA-elnökválasztás FIFA-botrány

FIFA: Csányi Sándor nem szavaz Blatterre pénteken

2015-05-28 20:20:55

Csányi Sándor, a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ) elnöke nem szavaz Joseph Blatterre a nemzetközi szövetség (FIFA) pénteki tisztújító kongresszusán.

Sepp Blatter Csányi Sándor Ali bin al-Husszein

FIFA: Blatter egyik kihívója bejelentette, visszalép

2015-05-21 12:17:56

Visszalépett az elnökjelöltségtől Michael van Praag, hogy ezzel Ali bin al-Husszein jordániai herceget támogassa a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) jövő hét pénteki elnökválasztásán.

Sepp Blatter Michael van Praag Luís Figo FIFA-elnökválasztás FIFA Ali bin al-Husszein

FIFA: vetélytársai összefognak Blatter ellen?

2015-05-20 11:14:54

Holland lapértesülések szerint összefogást tervez Luís Figo, Michael van Praag és Ali bin al-Husszein három elnökjelölt annak érdekében, hogy a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) május 29-i tisztújító kongresszusán több esélyük legyen Joseph Blatter ellen.

Sepp Blatter Michael van Praag Luís Figo Joseph Blatter FIFA-elnökválasztás FIFA

FIFA: al-Husszein visszalépne az elnökjelöltségtől

2015-05-04 22:20:35

Ali bin al-Husszein jordán herceg visszalépne az elnökjelöltségtől a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) május 29-i tisztújító kongresszusán, hogy ezzel egyetlen kihívója maradjon a szervezetet vezető Joseph Blatternek.

Ali bin al-Husszein FIFA Sepp Blatter

FIFA: „Nem lesznek szponzorok, ha Blatter marad!”

2015-04-06 16:11:39

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöki posztjára pályázó Ali bin al-Husszein úgy véli, hogy az elmúlt időszakban távozott nagy szponzorokat nem fogja tudni pótolni a szövetség, ha Joseph Blatter marad az első ember.

FIFA Ali bin al-Husszein

Argentína: Maradona nem lesz „a FIFA-korrupció” pártolója

2015-03-29 16:40:16

Diego Maradona Ali Bin al-Husszeint támogatja a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) elnöki tisztségéért folyó harcban, mert – mint mondja – nem akarja támogatni a Sepp Blatter irányítása alatt látott korrupciót.

Sepp Blatter FIFA Diego Maradona Argentína Ali Bin al-Husszein

FIFA: Blatter visszautasította a felkérést, nem lesz tévés vita

2015-03-19 13:07:44

Sepp Blatter, a Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIA) jelenlegi elnöke nem kér a Sky és a BBC azon ötletéből, hogy a május 29-én esedékes választás előtt nyilvános, televíziós vitában vegyenek részt az elnökjelöltek.

labdarúgás Sepp Blatter Michael van Praag Luis Figo FIFA-elnökválasztás FIFA

FIFA: három ellenfele lesz Blatternek az elnökválasztáson

2015-02-09 20:19:39

A Nemzetközi Labdarúgó-szövetség (FIFA) hétfő este megerősítette, hogy Joseph Blatter elnöknek három kihívója lesz a szervezet május végén Zürichben sorra kerülő tisztújító közgyűlésén.

elnökválasztás Sepp Blatter Michael van Praag Luis Figo FIFA Ali bin al-Husszein