Találatok a Alessandro Costacurta címkére

Találatok száma: 7

Tényleg ez volt minden idők legjobb klubcsapata, a reformerek reformere?

2017-10-27 20:31:59

Napjaink és a közelmúlt klubfutballját talán majd a Lionel Messi&Cristiano Ronaldo-korszaknak nevezi el a hálás utókor, újonnan induló sorozatunkban a fiatalabbak okulására és a középgeneráció nagy örömére az 1984–2004 közötti időszak (2004 volt C. Ronaldo első teljes manchesteri éve, Messi abban az évben mutatkozott be az FC Barcelona nagycsapatában, illetve 1984 az utolsó nagy angol siker éve a Heysel-tragédia előtt) legjobb klubcsapataiból alkotjuk meg a Legendák Ligáját, amelybe mindegyik klub egy-egy csapatát neveztük, és a 16. alakulatról az olvasók döntenek. Két ágon, egyenes kieséses formában zajlanak a küzdelmek, és a gólokat most természetesen az NSO olvasói szerzik! Az új párharcban a talán legnagyobb Milan kerül górcső alá, ellenfele a Diego Maradona-féle Nápoly lesz.

Silvio Berlusconi Rudi Völler Roberto Donadoni Paolo Maldini Milan Mauro Tassotti

Olaszország: megvan, mikor választják ki az új kapitányt

2018-04-24 21:27:04

Az Olasz Labdarúgó-szövetség (FIGC) két első embere, Roberto Fabbricini elnök, valamint Alessandro Costacurta alelnök valóban találkozott Carlo Ancelottival Rómában, ám a megbeszélés tárgya nem a szövetségi kapitányi poszt volt.

olasz válogatott Olaszország FIGC Carlo Ancelotti Alessandro Costacurta

Videó: az AC Milan olasz ikonját élő adásban rúgták fejbe…

2016-03-16 11:01:56

Alessandro Costacurta, a Milan legendás futballistája visszavonulása után előbb az edzői szakmába kóstolt bele, majd a Sky Italia szakkommentátoraként kezdett el dolgozni. Az 59-szeres olasz válogatott játékos az Internazionale–Bologna találkozót a stúdióban értékelte, amikor a találkozó egyik eseményének elemzésekor kommentátortársa fejbe rúgta. Még az olaszok is értetlenkednek a videó láttán, állítólag a meccs egyik jelenetét próbálták újrakreálni, ám ahogy az Costacurta arcán is látszik, ő sem így képzelte ezt el…

videó kommentátor Inter Bologna Alessandro Costacurta Milan

Milan: Pippo és Costacurta is az Allegri-utódjelöltek között

2013-04-30 13:26:59

Olasz lapértesülés szerint az AC Milan elnöke, Silvio Berlusconi leváltja Massimiliano Allegri vezetőedzőt a szezon végén.

Silvio Berlusconi Pippo Inzaghi Massimiliano Allegro Mark van Bommel Luciano Spaletti Clarence Seedorf

Olaszország: Costacurta három hónapig bírta a kispadon

2009-02-16 04:00:25

Nem sokáig volt a másodosztályú Mantova vezetőedzője Alessandro Costacurta, a Milan korábbi legendás játékosa alig több, mint három hónapig ült a kispadon.

Mantova Alessandro Costacurta

Serie B: családja miatt nem lesz Costacurta a Pisa edzője

2008-07-19 04:00:21

Visszautasította a Pisa Calcio vezetőedzői posztját Alessandro Costacurta, bár a másodosztályú klub új tulajdonosa, Luca Pomponi mindenképpen őt szerette volna trénernek.

Pisa Alessandro Costacurta Serie B

Getafe: Costacurta válthatja Laudrupot a kispadon

2008-06-12 04:00:16

Az AC Milan legendája, Alessandro Costacurta lehet a Panathinaikoszhoz távozó vezetőedző, Michael Laudrup utódja a Getafénél.

Michael Laudrup Alessandro Costacurta