(Szarka)lábjegyzet: Méltó búcsú Steve Harper-től

2476361 24763612476361 2476361
Vágólapra másolva!
2013.07.30. 14:07
Címkék
A Newcastle United hivatalos oldalán jelent meg a mai napon a hír, hogy a csapatnál 20 évet eltöltő, és pár hete egy évre a Hull City-hez...

A Newcastle United hivatalos oldalán jelent meg a mai napon a hír, hogy a csapatnál 20 évet eltöltő, és pár hete egy évre a Hull City-hez igazoló veterán kapus, Steve Harper tiszteletére búcsúmérkőzést rendez a klubvezetés.A Newcastle United hivatalos oldalán jelent meg a mai napon a hír, hogy a csapatnál 20 évet eltöltő, és pár hete egy évre a Hull City-hez igazoló veterán kapus, Steve Harper tiszteletére búcsúmérkőzést rendez a klubvezetés.

A jótékonysági gálameccsre a tervek szerint 2013. szeptember 11-én, magyar idő szerint este 8 órakor kerül sor, és a Newcastle XI ellenfele az AC Milan Glorie lesz, azaz egy, a piros-feketék legendáiból álló együttes.

Előzetes információk szerint eljön Franco Baresi, Paolo Maldini, Alessandro Costacurta és Andrej Shevcsenko is. Newcastle-i részről sem lesz hiány a legendákban, pályára lép Les Ferdinand, Faustino Asprilla, Rob Lee, Alan Shearer és természetesen Harper is.

A mérkőzés jótékonysági összecsapás lesz, így bevételt a The Gerat North Children's Hospital nevű kórház mellett a Sir Bobby Robson Alapítvány és a Newcastle Alapítvány kapja majd.

Felnőtteknek 10, gyerekeknek pedig 5 font lesz a belépő, azaz közel sem a megfizethetetlen kategória.

Az ünnepelt, Steve Harper, aki ma Newcastle-be érkezett a bejelentés miatt, a következőket mondta:

"Hatalmas megtiszteltetés nekem ez a mérkőzés. Fantasztikus utolsó meccsem volt az Arsenal ellen a szezon végén, és ez lesz az igazi lehetőségem, hogy köszönetet mondjak ennek a környéknek amiért szurkoltak nekem az itt töltött időm alatt, ráadásul ezalatt minél több pénzt szeretnék gyűjteni három fantasztikus célra."

"Néhányan a legjobbak közül, akik fekete-fehérben játszottak, újra a St. James' Park-ban lesznek, együtt az AC Milan legnagyobbjaival, és minden penny 3 fontos jótékonysági célt szolgál majd."

A vendégek oldaláról az egykori kiváló védő Franco Baresi nyilakozott:

"Először is gratulálni szeretnék Steve Harper-nek a Newcastle-nél eltöltött 20 évhez. Nagyon boldog voltam, amikor meghallottam a lehetőségét, hogy az AC Milan Glorie elutazhat ebbe a híres stadionba, hogy a Newcastle United legendáival játszunk.

"Tudom milyen szenvedélyesek a Newcastle szurkolók, ismerem a klub történelmét, és város futball iránti szeretetét, szóval gratulálok Steve-nek, és a szurkolóknak pedig kívánom, hogy egy nagyszerű eseményben legyen részük."

Szép gesztus a klubtól, az öregfiúktól, az AC Milan-tól. Steve Harper ugyanis tényleg ilyen búcsút érdemel.

Mark29

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik