D. S. B.
2023.06.09 13:27 Frissítve: 2023.06.09 14:56

MLS: Messi lehet a legjobban fizetett sportoló Miamiban

A Sky Sports értesülései szerint a pályafutását az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Inter Miaminál folytató hétszeres aranylabdás Lionel Messi lehet a legjobban kereső sportoló a floridai nagyvárosban.

Lionel Messi lehet a legjobban fizetett sportoló Miamiban (Fotó: Getty Images)

 

 
Messi bejelentette, az Inter Miamiban folytatja – hivatalos
Messi után újabb Barcelona-legendák igazolhatnak az Inter Miamihoz
MLS: Messinek meg kell váltania a világot Amerikában

Mint megírtuk, a francia Paris Saint-Germaintől való távozása után nem tér vissza Barcelonába Lionel Messi, hanem úgy döntött, hogy csatlakozik David Beckham klubjához, az MLS-ben 16 forduló után a Keleti főcsoport utolsó helyén álló Inter Miamihoz.

A hírek szerint Messi fizetését a bajnoki mérkőzéseket közvetítő Apple és az Adidas sportszergyártó segítségével állja majd az Inter Miami.

A Sky Sports úgy tudja, Messi idényenként 43 millió fontot kereshet, ezzel a legjobban fizetett sportoló lehet Miamiban, megelőzve a Denver Nuggets elleni NBA-döntőben érdekelt Jimmy Butlert, aki évente 30 millió fontnak megfelelő dollárt kap a Miami Heattől, harmadik helyen a Miami Dolphins amerikaifutball-csapatának elkapója, Tyreek Hill áll évi 24 millió fontos fizetéssel, a negyediken pedig a Miami Marlins baseballjátékosa, Jorge Soler 12 milliós éves keresettel.

 

2023.10.02 00:13:08

Minden más foci nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A minap egyszer az jutott eszembe, milyen csodálatos lenne, ha egyszer csak betoppannál a »mackós«-ra, hogy újra itt vagy, csak egy félreértés volt ez az egész. Elképzeltem, hogy odaszaladok, és újra megölellek és megölelsz. Micsoda boldogság lenne. Aztán arra gondoltam, hogy de hiszen éppen ez vár ránk egyszer.

2023.10.01 15:42:42

Minden más foci nemzetisport.hu

Csak egyetlen gólt láthattak a nézők, a hazai támadásokban nem volt elég veszély.

2023.09.30 20:10:46

Minden más foci nemzetisport.hu

Kevés volt Stefanescu bombagólja Hagiék ellen, csereként állt be a kis Rivaldo, illetve Kecskés Ákos és Varga Roland is.

2023.09.30 14:44:48

Minden más foci nemzetisport.hu

Az észak-bácskaiak csütörtökön a görög Olympiakoszt fogadják a TSC Arénában.