MLS: Messi lehet a legjobban fizetett sportoló Miamiban

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.06.09. 13:27
null
Lionel Messi lehet a legjobban fizetett sportoló Miamiban (Fotó: Getty Images)
A Sky Sports értesülései szerint a pályafutását az észak-amerikai profi labdarúgó-bajnokságban (MLS) szereplő Inter Miaminál folytató hétszeres aranylabdás Lionel Messi lehet a legjobban kereső sportoló a floridai nagyvárosban.

 

Mint megírtuk, a francia Paris Saint-Germaintől való távozása után nem tér vissza Barcelonába Lionel Messi, hanem úgy döntött, hogy csatlakozik David Beckham klubjához, az MLS-ben 16 forduló után a Keleti főcsoport utolsó helyén álló Inter Miamihoz.

A hírek szerint Messi fizetését a bajnoki mérkőzéseket közvetítő Apple és az Adidas sportszergyártó segítségével állja majd az Inter Miami.

A Sky Sports úgy tudja, Messi idényenként 43 millió fontot kereshet, ezzel a legjobban fizetett sportoló lehet Miamiban, megelőzve a Denver Nuggets elleni NBA-döntőben érdekelt Jimmy Butlert, aki évente 30 millió fontnak megfelelő dollárt kap a Miami Heattől, harmadik helyen a Miami Dolphins amerikaifutball-csapatának elkapója, Tyreek Hill áll évi 24 millió fontos fizetéssel, a negyediken pedig a Miami Marlins baseballjátékosa, Jorge Soler 12 milliós éves keresettel.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik