Játékossors: a Midtjylland lecsapott a veterán Vágner Love-ra

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.01.20. 19:10
null
Haja ugyan már nincs, de továbbra is gólérzékeny Vágner Love (Fotó: AFP)
A dán labdarúgó-bajnokság listavezetője, a Midtjylland a hivatalos oldalán jelentette be, hogy az idény végéig szóló szerződést kötött a 25-szöros brazil válogatott csatárral, Vágner Love-val.

 

A góljairól és hajdani – rózsaszín – hajviseletéről ismert 37 esztendős Vágner Love a kazah Kajrat Almatit elhagyva ingyen csatlakozott a Midtjyllandhoz.

Az Európa-konferencialiga playoffköréig – amelyben a PAOK az ellenfele – jutó dán klub sportigazgatója, Svend Graversen elárulta, már évek óta meg akarta szerezni a csatárt, aki jelentő tapasztalatával sokat segíthet a fiatalabb csapattársainak.

„Az emberek folyamatosan a koromról beszélnek, de ez nem igazán érdekel. Az a legfontosabb, hogy továbbra is száz százalékig motivált vagyok. Trófeákat akarok nyerni a klubbal” – mondta el a Midtjyllandnak adott interjújában Love.

A 25-szörös válogatott csatár hosszú karrierje során eddig 279 gólt termelt 592 tétmeccsen. Karrierje legjobb éveit a CSZKA Moszkvánál töltötte, az orosz együttessel 14 trófeát nyert, többek között gólt lőtt a 2005-ös UEFA-kupa-döntőben is. Ezenkívül játszott Franciaországban, Törökországban és Kínában, a brazil válogatottal kétszer nyert Copa Américát.

Az elmúlt másfél évben a Kajrat Almatiban szerepelt, amelynek színeiben 57 találkozón 27 gólt és 20 asszisztot jegyzett.


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik