Franciaország: Mbappé elkapta a koronavírust

T. M.T. M.
Vágólapra másolva!
2020.09.07. 21:03
null
Kylian Mbappé koronavírusos (Fotó: AFP)
A francia labdarúgó-válogatott támadója, Kylian Mbappé is elkapta a koronavírust – jelentette be közleményben a francia szövetség.

„Kylian Mbappé nem vesz részt a kedd esti Franciaország–Horvátország mérkőzésen. Az UEFA által hétfőn reggel végzett Covid-19-tesztjének eredménye pozitív lett, így elhagyta a csapatot és hazatért”‌ – áll a Francia Labdarúgó-szövetség (FFF) közleményében.

A tesztet hétfő reggel végezték, majd Mbappé fényképek bizonysága szerint részt vett a válogatott edzésén, és a tréninget követően érkezett meg a teszt eredménye, ami után egyből elkülönítették a társaitól. A többiek eredménye kivétel nélkül negatív lett.

Mbappé együtt edzett hétfőn a társaival (Fotó: AFP)
Mbappé együtt edzett hétfőn a társaival (Fotó: AFP)

Mint arról korábban beszámoltunk, Mbappé könnyen elképzelhető, hogy egyébként is kihagyta volna a horvátok elleni Nemzetek Ligája-mérkőzést, hiszen a svédek ellen 1–0-ra megnyert találkozón megsérült.

Minden bizonnyal a PSG-nek is nélkülöznie kell majd fiatal sztárját az első bajnoki mérkőzésekről. A párizsi csapatban nem Mbappéé az első koronavírusos eset, korábban Neymar, Ángel Di María, Leandro Paredes, Keylor Navas és Marquinhos is pozitív tesztet adott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik