Videó: fájdalmas vége lett a paraguayi szélső gólörömének

H. Á.H. Á.
Vágólapra másolva!
2024.02.05. 19:22
Sosa nem így tervezte...
Az argentin Ligakupában magyar idő szerint vasárnap hajnalban a Talleres de Cordóba 4–1-re legyőzte a Rosario Centralt, s a találkozón a hazaiak harmadik gólját szerző 24 éves paraguayi szélső, a nyolcszoros válogatott Ramón Sosa finoman fogalmazva is újraértelmezte a térden csúszós gólörömöt. Biztosak vagyunk benne, hogy nem így akarta, ahogy abban is, hogy fájt neki, ahogy az is biztos, hogy a kipróbálását semmilyen korosztálynak sem ajánljuk... Íme.

Ramón Sosa egyébként közel sem ennyire ügyetlen futballista, 24 éves kora ellenére több mint 4 millió eurót fizettek már ki eddig érte a klubjai, s az Athletic szerint tavaly év végén a Los Angeles Galaxy klubrekordot jelentő ajánlatot tett érte a cordóbai csapatnak – az MLS-ben szereplő klub eddigi legdrágábban vásárolt labdarúgója a Sevillától 8.8 millió euróért megszerzett Javier „Chicharito” Hernández volt.

Sosa a Transfermarkt szerint nagyjából ennyit ér, a mértékadó honlap tavaly decemberben nyolcmillió euróra becsülte piaci értékét a paraguayinak. Aki tavaly kimondottan jó évet tudhatott magáénak: klubjában 35 mérkőzésen 10 gólt és hét gólpasszt jegyzett, s a válogatottban hat vb-selejtezőn is szerepelt.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik