Eurofutball: Drogba elrontott büntetője tetézte a bajt - videó

Vágólapra másolva!
2013.03.08. 21:44
Az éllovas Galatasaray nagy meglepetésre hazai pályán 1–0-ra kikapott a középmezőnyben porosodó Genclerbirligitől a török élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 25. fordulójának pénteki mérkőzésén.

A Galata két nagy téli igazolása közül Wesley Sneijder a kezdőcsapat tagjaként az 59. percbeli lecseréléséig volt a pályán, míg Didier Drogba a 65. percben lépett pályára csereként. Az elefántcsontparti támadó a 84. percben kiharcolt egy tizenegyest, de aztán ki is hagyta – a 11-espont valósággal kicsúszott a lába alól, a labda az égbe szállt.

A mérkőzés egyetlen gólját a két évvel ezelőtti holland gólkirály, a belga Björn Vleminckx fejelte a 60. percben. A Galata Gökhan Zan 86. percbeli kiállítása miatt emberhátrányban zárta a meccset. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

Drogba bosszút állt a gyeptéglán

SZLOVÁKIA. A tavalyi ezüstérmes Trnava pénteken 2–0-ra kikapott Besztercebányán, így továbbra is az utolsó helyen szerénykedik. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
UKRAJNA. Tizenegyest hibázott és sorozatban harmadszor sem nyert a Metalurg Doneck (Illicsivec, 0–0), így egyre távolabb sodródik az európai kupaindulást jelentő helyektől. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
DÁNIA. Sorozatban harmadszor is nyert a Randers – pénteki áldozata a SönderjyskE volt (2–0) –, és továbbra is ostromolja a Dániának járó második BL-selejtezős helyet. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!
HORVÁTORSZÁG. A múlt heti kisiklás után újra nyerő pályán a Lokomotiva: a harmadik helyen haladó zágrábi csapat éppen néhány nappal ezelőtti legyőzőjét, a Zadart nyomta le 4–1-re többek között a bajnoki góllövőlistát 14 találattal vezető fiatal Andrej Kramaric góljával. TABELLA, EREDMÉNYEK ITT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik