Ronaldo már csak az év végéig „kínozza magát"?

Vágólapra másolva!
2010.08.19. 11:25
null
Ronaldo az év végén búcsút inthet a profi labdarúgásnak (Fotó: Action Images – archív)
Pályafutása lezárásán gondolkodik Ronaldo, a brazilok kétszeres világbajnok labdarúgója. A Corinthians súlyproblémákkal küszködő támadója az év végéig még „tovább kínozza magát", de nem biztos benne, hogy jövőre is folytatja.

A kétszeres aranylabdás, 33 esztendős Ronaldo a Globo televíziónak adott interjújában utalt arra, hogy akár már az év végén szögre akaszthatja a futballcipőjét.

„Szomorú, mert az egész életem a labdarúgás körül forgott, de egyre közelebb a karrierem vége – mondta Ronaldo. – Tovább kínzom magam, hogy legalább az év végéig folytatni tudjam. Azután majd eldöntöm, hogyan tovább."

A támadó pályafutását végigkísérték a sérülések. Az elmúlt három hónapban újfent pihenőre kényszerült, május eleje óta nem játszott, de a múlt héten már edzett a Corinthians együttesével.

A világbajnokságok történetének legeredményesebb futballistájának 2011 végéig szóló szerződése van a brazil klubbal, s tervei szerint a következő hetekben ismét pályára lép.

„Nagyon keményen harcoltam a súlyproblémák és a sérülések miatti fájdalom ellen. Ezeken a fájdalmakon túllesz az ember. A gond az, hogy hónapokig sérült voltam, és így természetes, hogy jöttek a kilók. Az ideális testsúlyt csak edzés útján lehet elérni" – jelentette ki Ronaldo, aki két héten belül szeretne úja pályára lépni.

Ronaldo nincs csúcsformában
Ronaldo nincs csúcsformában

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik