Válogatott: Októbertől számíthat rám a kapitány - Gera

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.08. 11:33
null
Gera még sohasem érezte magát ilyen erősnek. (Fotó: Szabó Miklós)
Gera Zoltán, az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő West Bromwich Albionnal készülő 77-szeres magyar válogatott játékos egy reklámfilmforgatás keretében járt Magyarországon, és az mlsz.hu-nak elmondta: nagyszerűen halad a felépülése, így reméli, hogy októberben már a válogatottban és klubcsapatában is újra tétmeccsen játszhat.

„Szerencsére egyre jobb állapotban van a lábam, és úgy érzem, most már a célegyenesben vagyok. Két-három hét, és már a csapattal is edzhetek, majd még három-négy hét, és már tétmeccsen is pályára léphetek” – mondta Gera az mlsz.hu-nak.

A WBA magyarja így még biztosan nem lehet ott a románok elleni szeptember 6-i világbajnoki selejtezőn, azonban reméli, hogy októberben már futballozhat a válogatottban is.

„A szeptember még nem tűnik reális időpontnak a visszatérésre, de úgy gondolom, hogy ha minden jól megy, akkor október elején már tudok játszani, és számíthat rám a kapitány. Remélem, legalább az utolsó hazai mérkőzésünkön, Andorra ellen ott lehetek a csapatban” – tette hozzá Gera.

A legutóbb január 5-én, a Queens Park Rangers elleni FA-kupa-mérkőzésen pályára lépő „Magic Magyar” a klubcsapatáról is szót ejtett, és elmondta: hamarosan aláírja új szerződését a WBA-val, és bízik benne, hogy még évekig szerepelhet a birminghamieknél.

„Erősebbnek érzem magam, mint valaha, de a célom egyelőre csak az, hogy végre legyen egy sérülésmentes szezonom. Olyan speciális edzéseket végeztem az utóbbi időben, amelyek miatt most már biztos vagyok benne, hogy a jövőben elkerülnek a sérülések. Hamarosan alá fogjuk írni az új szerződésemet, és szeretnék még jó pár évet a West Bromban tölteni” – mondta Gera.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik