Már lehet jegyet venni a válogatott közönségtalálkozójára

S. Zs.S. Zs.
Vágólapra másolva!
2024.04.10. 10:15
Hungary v Serbia: Group G - UEFA EURO 2024 European Qualifiers
Szoboszlai Dominikkal is találkozhatnak a rajongók (Fotó: Getty Images)
Ahogy arról már beszámoltunk: 2024. május 30-án, egy ez idáig példa nélküli show keretében Szoboszlai Dominikkal és a teljes magyar válogatottal találkozhatnak a focirajongók. Jegyeket már lehet rendelni a Budapest Sportarénában megrendezendő eseményre.

Liverpoolba igazolásával Szoboszlai Dominik sporttörténelmet írt, a május 30-ai eseményen a közönség megismerheti a Salzburgon és Lipcsén át Liverpoolig tartó út teljes történetét – maga a főszereplő, Dominik nézőpontjából.

A júniusban kezdődő kontinenstorna előtt mindössze néhány héttel ez a közös buzdítás is hozzájárulhat a magyar válogatott jó szerepléséhez! Az este során a közönség további meglepetésvendégekkel is találkozhat, tájékoztatta a Nemzeti Sportot a játékos menedzsmentje. Az interaktív Szoboszlai Live talkshow-ban Dominikot számtalan kérdéssel bombázzák majd, és természetesen az Arénához méltó körítés sem marad el!

A Szoboszlai Live rendezvény jegybevételéből a szervezők tízmillió forintot ajánlanak fel jótékony célra, amelyhez telt ház esetén Dominik és az ügynöksége, az EM Sports Consulting további 10-10 millió forinttal járul hozzá, így összesen 30 millió forint kerül majd felajánlásra hátrányos helyzetű fiatalok támogatására.

„Elképesztő az a hangulat, ami a válogatottnál körülvesz bennünket, és az a támogatás, amit a szurkolóktól kapunk – mondta az eseményről Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott csapatkapitánya. – Leírhatatlan érzés, hogy minden hazai mérkőzésen telt ház előtt léphetünk pályára! Május 30-án kicsit másképp, de újra együtt lehetünk. Tegyük ezt a napot is felejthetetlenné!"

Lapunk megkérdezte Esterházy Mátyást, a futballista menedzserét.

„Olyan interaktív talkshow-t álmodtunk meg, amilyenre korábban nem volt példa Magyarországon – válaszolt felvetésünkre Esterházy Mátyás. – Nem titkoltan az a célunk, hogy aki ellátogat május 30-án a Papp László Budapest Sportarénába, olyan vizuális és tartalmi élménnyel távozzon, amit hosszú ideig nem felejt el. Partnereinkkel és támogatóinkkal azon dolgozunk, hogy olyan eseményt hozzunk létre, amelyen a résztvevők átélhetik Dominik karrierútját, bepillantást nyerhetnek egy kivételes mentalitású és tehetségű fiatal sportoló világsztárrá válásának folyamatába. Nem utolsósorban pedig szeretnénk a fiataloknak inspirációt adni az életükhöz, hogy testközelből láthassák: kellő szorgalommal és odaadással szinte bármi elérhető."

További részletek a szoboszlailive.hu oldalon és az esemény Instagram-profilján találhatók, jegyek a szoboszlailive.livetickethub.hu oldalon vásárolhatók.

TERVEZETT PROGRAM

AZ ÉDESAPA – GYERMEKKOR ÉS FELKÉSZÜLÉS
Megszólal az édesapa, Szoboszlai Zsolt, aki beszél a kezdetekről, a kis Dominikról, az örömökről és nehézségekről, valamint arról a módszerről, amellyel klubja, a Főnix Gold FC több válogatott játékost is felnevelt.

A MENEDZSER – NEMZETKÖZI KARRIERÚT
Dominik menedzsere, Esterházy Mátyás mutatja be a nemzetközi karrier kezdeteit és az azóta is intenzíven zajló lépéseit, továbbá betekintést enged a siker felé vezető út kulisszái mögé, a fontos döntési helyzetek ismertetésén keresztül.

KÉT KAPITÁNY
A magyar válogatott elképesztő sikereinek egyik fő kovácsa, Marco Rossi alatt debütált Szoboszlai Dominik, akit a szövetségi kapitány azóta csapatkapitánynak is kinevezett az attól a pillanattól fogva máig veretlen együttes élére. Dominik és a magyar válogatott története a szövetségi kapitány szemével.

A CSAPATKAPITÁNY – A TEHETSÉG ISTEN ÁLDÁSA, DE…
... akarat és alázat nélkül mit sem ér – vallja Szoboszlai Dominik, a magyar válogatott csapatkapitánya és a nemzetközi csúcsfutball kiemelkedő alakja, aki megosztja az e gondolat mögött rejlő számtalan tapasztalatát, valamint a lenyűgöző történetéhez kapcsolódó érzéseit.

A CSAPAT – MEGJÖTTEK A MAGYAROK
Az esemény végén a közönségnek lehetősége nyílik majd találkozni a kontinensviadalra utazó és csaknem két éve veretlen teljes magyar válogatott kerettel, melynek tagjai ünnepélyes belépővel és akár közvetlen interakcióval szerezhetnek örömet a nézőknek.

SOKKAL TÖBB, MINT EGY KLASSZIKUS TALKSHOW
Az egyedülálló műsor egyes blokkjai között különböző interaktív programokkal, show elemekkel, valamint meglepetésvendégekkel várják a nézőket, hogy minden pillanat igazán emlékezetes maradjon.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik