Televízió: továbbra is az M4 Sport közvetíti a magyar válogatott mérkőzéseit

B. A.B. A.
Vágólapra másolva!
2021.11.15. 20:42
null
Továbbra is az M4 Sport közvetíti a magyar válogatott mérkőzéseit (Fotó: Szabó Miklós)
A Lengyelország–Magyarország vb-selejtező felvezetőjében sor került az M4 Sport korábban beharangozott nagy bejelentésére: az MTVA 2028-ig szóló megállapodást kötött az Európai Labdarúgó-szövetséggel (UEFA), melynek értelmében továbbra is kizárólag az M4 Sport – illetve az m4sport.hu – közvetíti élőben a magyar válogatott, valamint a következő két Európa-bajnokság mérkőzéseit.

 

A megállapodás érinti többek között a 2024-es és a 2028-as Európa-bajnoki, a 2026-os világbajnoki selejtezőket, illetve a 2023-as, a 2025-ös és a 2027-es UEFA Nemzetek Ligája közvetítéssorozatát.

A most meghosszabbított szerződés idén a második történelmi megállapodás az M4 Sport számára: a következő három idényben az M4 Sport választhat elsőként a keddi és a szerdai UEFA Bajnokok Ligája-, valamint a csütörtöki Európa-liga- és Európa-konferencialiga-kínálatból Magyarországon.

„A mostani szerződésünkkel biztosítottá vált, hogy a többi csapatsporthoz hasonlóan, a labdarúgó-válogatottunknak is az M4 Sport lesz az otthona. Nem kérdés, hogy ezzel a szerződéssel az M4 Sport a legnépszerűbb és legnézettebb sportjogokról szóló együttműködést kötötte meg. A nyári Eb-döntő és a három magyar vonatkozású csoportmérkőzés a teljes hazai piacon 2021 eddigi legnézettebb műsorai. Abban bízunk, hogy a következő két kontinenstornára is kvalifikálja magát nemzeti tizenegyünk. Az UEFA Nemzetek Ligájában pedig – mivel feljutott a legmagasabb ligába – jövőre biztosan a kontinens legerősebb csapataival mérkőzhet meg, mi pedig közvetíteni fogjuk” – fogalmazott Papp Dániel, az MTVA vezérigazgatója.

A TV2 Csoport korábban már nyilvánosságra hozta, az UEFA Nemzetek Ligája-sorozat és annak négyes döntőjének minden találkozója, valamint a kontinens országainak Európa-bajnoki és világbajnoki selejtezői élőben kizárólag a Spíler-csatornákon lesznek elérhetők. Kivétel ez alól a magyar válogatott meccsei, melyeket csúsztatva sugározza majd a csatorna, így a mostani bejelentés ennek fényében nem meglepő.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik