Szappanos Péter: Örülök, hogy így tértem vissza, és fájdalommentesen tudtam játszani

PUSZTAI VIOLAPUSZTAI VIOLA
Vágólapra másolva!
2024.04.07. 20:08
null
„Mi ez, ha nem válogatott forma?” – tette fel a költői kérdést tudósítónk a Nemzeti Sport élő közvetítésében Szappanos Péter bravúrjait látva a Ferencváros elleni NB I-es mérkőzésen. A Paks kapusának több mint egy hónapot kellett kihagynia térdsérülése miatt, és örül, hogy jó formában tért vissza.

„Örülök, hogy így sikerült visszatérnem, a meccs előtt egyetlen célom volt, hogy jó legyen a lábam – ezt elsősorban fejben kellett nekem lezongorázni, felépítenem. Főként arra kellett felkészíteni magamat, hogy éber legyek a különböző szituációkban, hiszen fizikailag olyan állapotban voltam, hogy vissza tudtam állni a kapuba. Nyilván azért a szerencse is kellett, hogy ilyen látványosra sikerült a visszatérésem” – reagált Szappanos Péter arra, hogy a sérülése miatti kihagyás nem volt hatással a teljesítményére, és ahogy kollégánk is megjegyezte az élő közvetítésünkben, válogatott formában védett a Ferencváros ellen. 

Mint ahogy azt az 1–0-s vereség után említette, inkább csak amiatt csalódottak, hogy a Ferencváros a legkisebb helyzetéből talált be a meccs végén, azt ugyanis elismerte, hogy igen nagy nyomást helyezett rájuk az ellenfél. Számukra inkább a jövő szombati, Fehérvár elleni bajnoki lesz fontos, ezzel kapcsolatban felvetettük neki: azon akár az is dönthet, hogy ő vagy a szintén válogatott formában védő Tóth Balázs mutat be több bravúrt. 

Videónkból kiderül,  mi volt erre a válasza, érintve a válogatott Eb-kerettagságért folytatott versenyt is. Valamint az első félidő végén történt csetepaté is szóba kerül. 

NB I
27. FORDULÓ
Ferencvárosi TC–Paksi FC 1–0 (Adama Traoré 89.)
Budapest, Groupama Aréna, 17 675 néző. V: Karakó

ONLINE KÖZVETÍTÉS, ÉRDEKESSÉGEK, STATISZTIKÁK ITT!

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik