MLS: Azért jöttem vissza, hogy megmutassam, kell még velem számolni – Németh Krisztián

MTI/B. L.MTI/B. L.
Vágólapra másolva!
2020.11.02. 22:55
Mint ismert, Németh Krisztián csereként győztes gólt szerzett a Columbus Crew Philadelphia Union elleni mérkőzésén. A 37-szeres válogatott támadó úgy érzi, jó úton halad.

„Örültem a gólnak, hiszen egy hónapja csatlakoztam a csapathoz. Már nagyon hiányzott ez az érzés, nem egyszerű időszakon vagyok túl, de jó úton vagyok” – fogalmazott hétfő este az M4 Sport Sporthíradó című műsorában Németh, aki legutóbb tavaly szeptember végén, még a Sporting Kansas City játékosaként talált be.

A 37-szeres válogatott futballista október elején tért vissza a tengerentúli ligába, és csatlakozott a Columbushoz, amelynek színeiben először volt eredményes.„Örültem a gólnak, hiszen egy hónapja csatlakoztam a csapathoz. Már nagyon hiányzott ez az érzés, nem egyszerű időszakon vagyok túl, de jó úton vagyok” – fogalmazott hétfő este az M4 Sport Sporthíradó című műsorában Németh, aki legutóbb tavaly szeptember végén, még a Sporting Kansas City játékosaként talált be.

A 37-szeres válogatott futballista október elején tért vissza a tengerentúli ligába, és csatlakozott a Columbushoz, amelynek színeiben először volt eredményes.

„Azért is jöttem vissza, hogy megmutassam: még kell velem számolni” – hangsúlyozta a 31 éves Németh.

EGYESÜLT ÁLLAMOK, MLS
ALAPSZAKASZ

Columbus Crew–Philadelphia Union 2–1
Columbus Crew: Németh Krisztián csereként lépett pályára a 83. percben, a 84. percben gólt szerzett.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik