Légiósok: Schäfer András ehhez a Bundesliga-csapathoz kerülhet – NS-infó

B. A. B., P. K.B. A. B., P. K.
Vágólapra másolva!
2022.01.19. 14:40
null
Schäfer András hamarosan a Bundesligába igazolhat (Fotó: Lelkes Ernő)
Közel áll a klubváltáshoz Schäfer András. A Dunaszerdahely 22 éves középpályása nem lép pályára a szerdai, Ferencváros elleni felkészülési mérkőzésen, s lapunk Felvidékről származó információja szerint ennek oka a klubváltás lehet, a labdarúgó ugyanis jó eséllyel a Bundesligában folytatja.

 

A futballista 2020 szeptemberében szerződött a DAC-hoz, amelynél hamar alapemberré vált, az igazi áttörést azonban a nyári Európa-bajnokság hozta meg számára, amelyen mindhárom csoportmeccsen kezdőként számított rá Marco Rossi szövetségi kapitány, a Németország elleni 2–2-re végződő csoportmeccsen gólt is szerzett.

Schäfer a mostani idényben 17 bajnokin három gólnál és három gólpassznál jár, ám a tavaszi szezonban vélhetően már nem a DAC-ban futballozik majd, a következő állomás a német élvonal lehet számára, a klubváltást pedig napokon belül bejelenthetik.

Úgy tudjuk, az Arminia Bielefeld és a szintén élvonalbeli Union Berlin is érdeklődött a középpályás iránt, és jelen állás szerint utóbbi klub, vagyis a tabellán 5. helyen álló berlini csapat lehet a befutó.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik