NB II: változások az ETO vezetőségében, távozik az ügyvezető

P. K.P. K.
Vágólapra másolva!
2022.05.30. 13:07
null
Soldos Péter távozik az ETO-tól (Fotó:<a href="https://ujszo.com/gyor/uj-eto-ugyvezeto-vilagi-oszkar-kerte-jojjenek-a-fiatalok-exkluziv"> ujszo.com</a>, archív)
Az NB II-ben 7. helyen végzett ETO FC Győr a hivatalos honlapján jelentette be, hogy távozott a klub ügyvezető igazgatója, Soldos Péter. Úgy tudjuk, hamarosan további változások is lesznek a győri vezetőségben. 

 

 

„Soldos Péter ügyvezető igazgató szerződése 2022. május 31-i hatállyal lejár, és a klub tulajdonosainak döntése alapján nem kerül meghosszabbításra, így június első napjától már nem tölti be a tisztséget. Soldos Péternek köszönjük az ETO-ért végzett munkáját, és további sok sikert kívánunk neki az élet minden területén! Utódjáról rövidesen tájékoztatunk mindenkit” – írta hétfői közleményében a győri klub a hivatalos honlapján.

A Nemzeti Sport értesülései szerint szerződése lejártával Hannich Péter szakmai igazgató is távozhat, miközben a Siófok eddigi sportigazgatója, ifj. Mihalecz István helyet kaphat a most felálló új, győri vezetőségben.

Mint ismeretes, februárban a dunaszerdahelyi DAC-ot is tulajdonló Világi Oszkár lett az ETO FC Győr tulajdonosa is, aki most alakítja ki a klub új vezetőségét (igaz, februárban már Soldos Pétert is ő hívta a klubhoz). Úgy tudjuk, ebben a munkában, a háttérben folyó tárgyalásokban a DAC jelenlegi sportigazgatója, Jan Van Daele is részt vesz, ő Győrben nem kap tisztséget, de egyfajta koordinátor szerepet a jövőben is betölthet a két klub között.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik