NB II: utánpótlás-válogatott középpályást igazolt a Kécske

R. Z.R. Z.
Vágólapra másolva!
2022.06.29. 13:22
null
Kiss Norbert (jobbra) Tiszakécskén bizonyíthat (Fotó: tiszakecskefoci.hu)
Az U18-as válogatott Kiss Norberttel erősítette középpályáját a Tiszakécske. A kécskeiek Zamostny Balázst is leigazolták Nyíregyházáról – számolt be róla a klub honlapja.

 

Kiss Norbert a székesfehérvári Főnix Goldban kezdett el futballozni, majd 2017-ben a Puskás Akadémiához került. Felcsúton először a 2020–2021-es idényben tapasztalhatta meg a felnőttbajnokságok légkörét, hiszen a III. Kerület elleni bajnokin bemutatkozhatott az NB III-as bajnokságban szereplő tartalékcsapatban. A 2021–2022-es kiírásban Kiss összesen 14 alkalommal lépett pályára az NB III-ban, valamint hat alkalommal az NB I-es keretben is helyet kapott, de az első osztályú bemutatkozásra nem kapott lehetőséget.

„Rövid távú célom az, hogy beverekedjem magam a Tiszakécske kezdőcsapatába. Hosszabb távon pedig 22-23 éves koromra már szeretnék külföldre igazolni” – vázolta terveit a fiatal középpályás.

A középpálya erősödésével egyidőben a támadósor is izmosodott Kécskén. A klub szintén hivatalos honlapján jelentette be Zamostny Balázs leigazolását. A rutinos támadó Nyíregyházáról érkezett.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A TISZAKÉCSKÉNÉL
Érkezők: Geiger Norbert(PMFC), Kiss Norbert (Puskás Akadémia),Szekér Ádám(Haladás),Winkler András(Budaörs), Zamostny Balázs (Nyíregyháza)

Távozók:Benke Áron(?),Csősz Richárd(?),Gréczi Gábor(?),Kosznovszky Márk(MTK – kölcsönből vissza),Kovács Barnabás(ZTE – kölcsönből vissza),Marsa Levente(?),Máté Zsolt(Újpest FC – kölcsönből vissza),Pál András(?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik