NB II: Szegeden folytatja a fiatal debreceni támadó

Vágólapra másolva!
2022.06.20. 15:29
Szegeden folytatja pályafutását a 20 éves debreceni támadó, Pintér Ádám – számolt be róla a klub honlapja.
Pintér Ádám Debrecenből érkezett Szegedre (Fotó: szeged-grosicsakademia.hu)
Pintér Ádám Debrecenből érkezett Szegedre (Fotó: szeged-grosicsakademia.hu)
Pintér Ádám Debrecenből érkezett Szegedre (Fotó: szeged-grosicsakademia.hu)

A 2001-es születésű támadó Szolnokon kezdte pályafutását, majd 2016-ban került a Debreceni Labdarúgó Akadémiára. A 2019–2020-as idényben szerepelt a Balmazújvárosban és a Kaposvárban is, majd a 2020–2021-es évadban a másodosztályt megnyerő DVSC egyik alapembere volt. Pintér az NB I legutóbbi idényében azonban már egy kisebb sérülés miatt kevesebb szerephez jutott, mindössze négy mérkőzésen lépett pályára.

„Azzal a céllal érkeztem, hogy minél több játéklehetőséghez jussak.
– kezdte a támadó. – Az előző kiírásban sérüléssel küszködtem, emiatt kevesebb lehetőséget kaptam Debrecenben, de most százszázalékosnak érzem magam. Nagyon tetszenek a körülmények: a stadion gyönyörű és az edzőpályák minősége is kifogástalan. Pozitívan várom az előttem álló időszakot.”

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A SZEGED-CSANÁD GA-NÁL
Érkezők:Gera Norbert(Budapest Honvéd),Illés Richárd(Tiszafüred – kölcsönből vissza),Kovács Gergő(Debreceni VSC),Pintér Ádám (Debreceni VSC),Tóth Bence(Vasas),Varga Bence(Kecskemét – kölcsönből vissza)
Távozók:Csoboth Kevin(Mol Fehérvár – kölcsönből vissza),Debreceni Ákos(Paksi FC – kölcsönből vissza),Horváth Krisztofer(Torino FC – Olaszország, kölcsönből vissza),Kovács Milán(Vasas – kölcsönből vissza)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik