NB II: Pécsen folytatja a Budaörs futballistája

Vágólapra másolva!
2021.06.15. 16:43
null
A sportigazgató szerint Marques-Airosa Patrik beleillik a pécsi futballfilozófiába (Fotó: pmfc.hu)
Hivatalos oldalán jelentette be a Pécsi MFC, hogy szerződtette a Budaörstől távozó Marques-Airosa Patrikot. A 26 esztendős futballista a védő- és a támadósorban is bevethető a honlap közlése szerint.

 

A játékos Újpesten nevelkedett, amelynél csak Magyar Kupa- és Ligakupa-mérkőzéseken kapott szerepet, így 2015 nyarán az NB II-ben szereplő Budaörshöz igazolt. Itt hat idény alatt 91 bajnokin és 14 kupamérkőzésen lépett pályára.

„Jó érzésekkel jöttem Pécsre, kellett már a változás. Nagyon örültem neki, amikor megkeresett a klub, hálás vagyok érte, és mindent megteszek, hogy minél jobb szezont fussunk. Ilyen nézőközönség előtt tényleg futballistának érezheti magát az ember. Nem sok együttes mondhatja el magáról az NB II-ben, hogy ekkora háttértámogatással rendelkezik" – nyilatkozta a pmfc.hu-nak Marques-Airosa. Mellette a klub sportigazgatója, Kulcsár Árpád is megszólalt, aki elmondta, a Budaörsről érkező futballista tökéletesen beleillik a csapat filozófiájába, így egyértelmű volt a szerződtetése.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik