F. B.
2023.03.21 22:18 Frissítve: 2023.03.21 22:38

NB II: megműtötték a Szpari védőjét, hosszú kihagyás vár rá

Keresztszalag-szakadása után megműtötték Deutsch Bencét, a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacus balhátvédjét. A beavatkozás jól sikerült, de a játékosra hosszú, körülbelül féléves kihagyás vár – számolt be róla a klub honlapja.Deutsch Bencére (jobb oldalon) hosszú kihagyás vár (Fotó: Árvai Károly)


Deutsch Bence
a Pécs elleni, március 5-i találkozón sérült meg. Egy felugrás közben meglökték, rosszul érkezett le a talajra, és a térdében az első diagnózis szerint elszakadt a keresztszalag, sérült az oldalszalag és a porc is. Azóta megműtötték a védő keresztszalagját, a beavatkozás pedig jól sikerült.

Úgy érzem, már túl vagyok a nehezén – mondta a 31 éves Deutsch Bence a klubhonlapon. – Itthon vagyok, a feleségem mindenben segít, mondtam is neki, hogy a két gyerek mellé most kapott egy harmadikat. Szerencsére fájdalmam már nem nagyon van, kaptam egy rögzítőt a lábamra, amit három hétig hordanom kell. Aztán pedig jön majd a rehabilitáció, gyógytorna, minden, ami segíti a felépülést. Borzasztó az a pechszéria, ami a csapatot érte tavasszal sérülések szempontjából; főleg a védelemből fogytak el az emberek. Sajnálom, hogy nem lehetek ott a többiekkel és nem segíthetek. A gyógyulás tudom, hogy hosszú út lesz, de már előre tekintek.”

A játékos a sok rossz hír mellé azért egy jót is kapott az orvosoktól. A porc nem sérült annyira, hogy szükség lett volna beavatkozásra, az oldalszalag részleges szakadása pedig majd magától gyógyul, azt nem kellett műteni.

Deutsch Bence 18 NB II-es bajnokin szerepelt a most futó idényben, gólt nem szerzett, ellenben négy sárga és egy piros lapot gyűjtött be.

2023.05.27 23:54:43

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Ahogy a bakonyiak, úgy a nyírségiek is megnyerhették volna a találkozót, ám mindkét oldalon kimaradtak a helyzetek.

2023.05.28 00:21:12

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

A második félidőben Suszter fejesével megnyerte a meccset az Iváncsa és lépéselőnybe került a Kozármislennyel szemben az osztályozón.

2023.05.28 00:30:56

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Hiába a zuglóiak elsöprő fölénye az NB III-ban, az osztályozón ez egyelőre kevésnek bizonyult.

2023.05.21 22:49:08

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A remény adva van, éppen a négyezres nézőszám jelzi, mennyire vevők a focira az emberek ezen a szinten is, és pontosan az ilyen rendezvények adhatnak erőt, motivációt egy gyereknek, aki esetleg csak szűkebb pátriájában futballozhat, de előtte lebeghet a cél, hogy ő is egy fehérvárihoz hasonló csodálatos stadionban, ennyi néző előtt lépjen pályára.

2023.05.21 01:30:34

Labdarúgó NB II nemzetisport.hu

Egy hajrában elért góllal nyerve megőrizte NB II-es tagságát a Tiszakécske.