NB II: ketten hosszabbítottak a Szparinál, egy fiatal profi szerződést kapott

Vágólapra másolva!
2022.06.15. 14:00
null
Jánvári Gábor (balra) is szerződést hosszabbított (Fotó: Kovács Péter)
Oláh Benjámin profi szerződést kapott, míg Jánvári Gábor és Nagy Sándor szerződést hosszabbított a labdarúgó NB II-ben szereplő Nyíregyháza Spartacussal – számolt be róla a klub honlapja.

 

A 16 évesOláh Benjámin saját nevelésű labdarúgó. Fiatal kora ellenére a Szpari II meghatározó játékosa lett, hiszen a megyei I. osztályban 7 gólt szerzett az előző idényben. Bár több csapat is csábította a támadót, ő mindenképpen Nyíregyházán akart maradni, a klub pedig profi szerződést kínált neki.

A jövőben is a Nyíregyháza Spartacust erősíti a kapus Nagy Sándor és a hátvéd Jánvári Gábor, hiszen mindkét labdarúgóval szerződést hosszabbított a Szpari.

Nagyon fontos, hogy az értékeinket megtartsuk, tehát azok, akik erősségei a csapatnak, itt maradjanak. Hozzájuk érkeznek még újak különböző posztokra, a keret pedig rövidesen teljes lehet” – mondta a klubhonlapon Kósa Árpád ügyvezető.

A Szpari június 20-án kezdi el a felkészülést az NB II következő idényére, július 6-tól edzőtáborba utazik a csapat Szlovéniába.

NYÁRI JÁTÉKOSMOZGÁS A NYÍREGYHÁZA SPARTACUSNÁL
Érkezők: Adamcsek Máté (Pécsi MFC), Kalocsai László (Sényő – kölcsönből vissza), Kovács Norbert, Motkó Benjamin (mindkettő Tállya – kölcsönből vissza), Oláh Benjámin (Nyíregyháza Spartacus II), Szerető Krisztofer (FTC, legutóbb Soroksár), Nikola Vasziljevics (szerb-magyar, Tiszaújváros – kölcsönből vissza)
Távozók: Csilus Ádám (?), Debreceni Zalán (Haladás – kölcsönből vissza), Csörgő Raul (?) Kaka Amedome Godwords (ghánai, MTK Budapest – kölcsönből vissza), Nemes Milán (?), Zamostny Balázs (?)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik