Labdarúgás: körözi a rendőrség a DVSC-vel kétszeres bajnok középpályást

Vágólapra másolva!
2021.02.17. 11:45
null
A police.hu-n megtalálható elfogatóparancs (Forrás: <a href="http://www.police.hu/hu/koral/elfogatoparancs-alapjan-korozott-szemelyek/659151?fbclid=IwAR3sve5ljEd-e0pASkdoWvxkTsi639g8od18vhcfS0CA2Sty586k0vhpl34">police.hu</a>)
A police.hu körözési listáján szerepel a Debreceni VSC-vel kétszer bajnokságot és kétszer Magyar Kupát nyerő hondurasi középpályás, Luis Ramos, aki jelenleg az NB III-as Füzesgyarmat játékosa, az őszi szezonban 13 bajnokin szerepelt.

 

A police.hu-n kiadott elfogatóparancs szerint – amelyről a borsonline.hu is beszámolt – a 35 éves, hondurasi Luis Ramost ittas vezetés miatt körözik.

A játékos klubjánál, a Füzesgyarmati SK-nál megdöbbenve értesültek az ügyről.

 

„A játékos az üggyel kapcsolatban arról tájékoztatta a klubunkat, hogy egy 2019-es ittas vezetése során vonták be a jogosítványát, amit később visszakapott, ugyanakkor a kirótt pénzbüntetés teljes összegét nem fizette meg. Jelezte azt is, hogy a csapat csütörtöki edzésén nem tud megjelenni, mert az ügyvédeivel egyeztet. A klubnál megdöbbenve értesültünk az esetről, amelyről nem volt tudomásunk. Ahhoz, hogy bármilyen hivatalos állásfoglalást kialakíthassunk, tovább kell tájékozódnunk az üggyel kapcsolatban” – nyilatkozta a Békés Megyei Sport Extrának Boros Tibor, a Füzesgyarmati SK szakosztályvezetője.

A portál megerősíti értesülésünket, hogy a játékos nem tűnt el, egyeztet ügyvédeivel, majd jelentkezik a rendőrségen, hogy tisztázza az ügyet.

Ramos 2008-ban a szlovákiai Nyitráról érkezett Magyarországra, először Nyíregyházán futballozott, majd Debrecenben, illetve kölcsönben Kecskeméten is. Később több országban megfordult (egy rövid ideig Nyíregyházán is játszott még), 2018-tól a DEAC labdarúgója volt, tavaly nyáron pedig Füzesgyarmatra szerződött, ősszel 13-szor lépett pályára az NB III-ban, két gólt szerzett. Az NB III-ban jövő héten rajtol a tavaszi szezon, a Füzesgyarmat az 5. helyen áll a Keleti csoportban.

Az NB I-ben pályafutása során 107 meccsen három gólt ért el, kétszeres magyar bajnok (2010, 2012) és kétszeres Magyar Kupa-győztes (2012, 2013), illetve Ligakupa-győztesnek (2010) is vallhatja magát.

Ramos 2018 és 2020 között a DEAC labdarúgója volt (Fotó: DEAC, archív)
Ramos 2018 és 2020 között a DEAC labdarúgója volt (Fotó: DEAC, archív)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik