CS. B. 2021.09.16 19:13

DVTK: nem elégedett a teljesítménnyel a többségi tulajdonos

A labdarúgó NB I elmúlt idényében kieső, így jelenleg az NB II-ben szereplő Diósgyőr többségi tulajdonosa, az orvosként is tevékenykedő Dr. Magyar Mátyás a klub hivatalos oldalának adott interjút, amelyben elmondja, hogy nem maradéktalanul elégedett az együttes eddigi teljesítményével. Arról is beszélt, hogy a Szolnok elleni meccs után SMS-ben kérte a játékosokat, tegyenek javaslatot, hogyan lehetne eredményesebb a csapat.

Dr. Magyar Mátyás elárulta, adódott olyan, hogy látogatást tett az öltözőben (Fotó: dvtk.eu)
Dr. Magyar Mátyás elárulta, adódott olyan, hogy látogatást tett az öltözőben (Fotó: dvtk.eu)

 

Dr. Magyar Mátyás ugyan nem tart attól, hogy a DVTK-szurkolók megjelennek a rendelőjében, hogy panaszokat színlelve a gárda teljesítményéről beszélgethessenek a többségi tulajdonossal, olyan azonban adódik, hogy csapata egyik vetélytársának a játékosát kell kezelnie.  

„Nem félek attól, hogy megjelennek a szurkolók, hiszen minden kritikának van alapja, maximum azon lehet vitatkozni, hogy ezt milyen stílusban hozzák a világ tudomására – mondta a többségi tulajdonos. –  Tulajdonosaként meztől függetlenül ugyanúgy kezelem a pácienseket. Egyetlen beteget sem érdekel, hogy a rendelés után mivel foglalkozom, milyen pozíciót foglalok el, ha az ő meglévő problémájára megoldást nyújtok.”

A mozgásszervi orvosként praktizáló üzletember korábban versenyszerűen teniszezett, a sportban szerzett tapasztalatát pedig játékosai feltüzelésénél próbálja kamatoztatni.

„A célunk egyből visszajutni az élvonalba, a feladat teljesítésére pedig pedig megvan a megfelelő keretünk. Az eddig látottak alapján sem a mutatott játékkal, sem a pontok számával nem vagyok teljes mértékben elégedett, ugyanakkor nem rossz a kezdet, de hosszú távon ennél többet várok. Elsősorban sokkal bátrabb, sokkal magabiztosabb DVTK-t szeretnék a pályán látni.”

„A szolnoki mérkőzésen csúcsosodott ki az a fajta bizonytalanság, amit már az első négy mérkőzésen is látni lehetett. Tiszaligetről hazafelé tartva azon gondolkodtam, hogyan lehetne a mélypontról kimozdítani a csapatot. Küldtem Kondás Elemér vezetőedzőnek egy SMS-t, melyben kértem, hogy az együttes minden tagja küldjön három javaslatot az eredményességünk előmozdítására. Ezeket átgondolva, négy nappal később találkoztam velük az öltözőben. Egykori sportolóként igyekeztem feltüzelni a csapatot” – zárta a beszélgetést Magyar Mátyás, aki a Diósgyőr minden meccsére kilátogat, mert úgy érzi, a stadionban sokkal több információt tud gyűjteni, mint újságcikkekből. 

2021.10.19 16:46:37

Labdarúgó NB II GELEI JÓZSEF

Hiába vezetett negyedóra elteltével két góllal a Csákvár, végül be kellett érnie az egy ponttal.

2021.10.19 21:35:32

Labdarúgó NB II KUN ZOLTÁN

ALAPVONAL. A Diósgyőrnek szurkolni egyet jelentett a reménytelenséggel; a Diósgyőrnek szurkolni ugyanakkor egyet jelentett a reménnyel is, mivel volt egy város, ahol még a legszörnyűbb pillanatokban is imádni lehetett a futballt.

2021.10.17 21:57:23

Labdarúgó NB II RÓTH ZOLTÁN

A Kerület büntetőt hibázott a 80. percben, Jova védése három pontot ért a Vasasnak.

2021.10.16 15:45:52

Labdarúgó NB II KVANDUK BENCE

Előzött a Pécs hazai pályán, miután a közvetlen rivális Budafok ellen hátrányból fordítva győzött.

2021.10.16 20:44:22

Labdarúgó NB II VARGA BALÁZS

Emberelőnyben mindkét félidőben betalált az ETO, és elvitte a három pontot Szolnokról.