Videoton: Mezey szerint „szétbekkelte” a meccset az MTK

Vágólapra másolva!
2010.05.04. 23:06
Az MTK nagyon szervezett védekezését tartja a keddi vereség fő okának Mezey György, a Videoton labdarúgócsapatának vezetőedzője.

„Számunkra szerencsétlen módon szerzett vezetést az MTK, s ezt követően sikeresen „szétbekkelték” a meccset. Olykor nyolc-tíz emberrel védekeztek, jól zártak a kapu előtt, így nem tudtunk átjutni rajtuk. Sajnos mentálisan nem voltunk frissek, hosszú hetek óta nagy teher alatt futballozunk. Kiemelném, hogy ellenfelünk végig jól szervezetten védekezett, ami nagyon megnehezítette a helyzetünket, de azt is ki kell mondani, hogy nálunk erősebb csapatok – például a Barcelona – sem mindig tudják megoldani a hasonló helyzeteket." – nyilatkozta Mezey a Videoton hivatalos honlapjának, hozzátéve: most már nyernie kell a Vidinek Debrecenben.

„Két peches mérkőzés után nagyon fontos, hogy a Videoton ellen győzni tudott a csapat. A mérkőzésnek voltak olyan szakaszai, amikor a Fehérvár uralta a játékot, de ezeket megúsztuk gól nélkül. Jól küzdöttek a játékosaim, és végül sikerült begyűjtenünk a három pontot" – értékelt Garami József, az MTK mestere.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik