Újpest: a lila-fehérek lecsapnának a ZTE gólvágójára?

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.12.03. 19:50
Az egyik zalaegerszegi szurkolói honlap szerint elképzelhető, hogy Darko Pavicsevics, az NB II-es Zalaegerszegi TE támadója a télen az Újpest FC-hez szerződhet.

A ztefc.webnode.hu információi szerint az Újpest edzője, Nebojsa Vignjevics dolgozott már korábban a montenegrói csatárral és a fizetési elmaradások miatt a játékos egy jó ajánlat esetén szívesen távozna, és előrelépne.

A kapus Safet Jahic neve is felvetődött lehetséges távozóként, a zalai portál szerint így amennyiben a közeljövőben nem születik megoldás a klub anyagi problémáira, a kék-fehérek több külföldi alapemberüket is elveszítik – számolt be róla aggódva a szurkolói portál.ztefc.webnode.hu információi szerint az Újpest edzője, Nebojsa Vignjevics dolgozott már korábban a montenegrói csatárral és a fizetési elmaradások miatt a játékos egy jó ajánlat esetén szívesen távozna, és előrelépne.

A kapus Safet Jahic neve is felvetődött lehetséges távozóként, a zalai portál szerint így amennyiben a közeljövőben nem születik megoldás a klub anyagi problémáira, a kék-fehérek több külföldi alapemberüket is elveszítik – számolt be róla aggódva a szurkolói portál.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik