NB I: Horváth Ferenccel jártuk be az új Bozsik Arénát – videó

P. V.P. V.
Vágólapra másolva!
2021.07.23. 11:11
Szombaton a Villarreal elleni mérkőzéssel avatja fel a Budapest Honvéd az új Bozsik Arénát, amelyet csütörtökön a sajtó munkatársai Horváth Ferenc vezetésével körbejárhattak. Az NSO Tv a kispestiek vezetőedzőjével beszélgetett a csapat új otthonáról. 

A 8400 férőhelyes Bozsik Arénában lényegesen közelebb került a kapuhoz a Honvéd-tábornak helyet adó B-szektor, amely minden bizonnyal már a Villarreal elleni stadionavatón is megtelik. Horváth Ferenc reméli, hogy a szurkolóknak minél több örömet tudnak szerezni ezen a meccsen, s természetesen a jövő héten rajtoló NB I-es idényben is.

A csütörtöki stadionbejáráson olyan területre is belépést nyertünk, ahol még a játékosok sem jártak: megnézhettük a hazai öltözőt. Ezenkívül a kispestiek kispadját is megszemlélhettük közelebbről, a bőrülésekről annyit érdemes tudni, hogy fűthetőek – bár Horváth Ferenc ezt hallva mindjárt megjegyezte, hogy arra semmi szükség nem lesz.

„Nagyon hamar bemelegszik a kispad, nem biztos, hogy nálunk ezt kell használni – jegyezte meg mosolyogva, majd hozzátette: – De bízom benne, hogy elég sokáig tudok majd ülni rajta.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik