Honvéd: a Villarreal lemondta a stadionavatót

V. J.V. J.
Vágólapra másolva!
2021.07.23. 17:24
null
Az Európa-liga címvédője az utolsó pillanatban döntött úgy, hogy nem utazik el Budapestre! (Fotó: Dömötör Csaba)
Pozitív koronavírustesztek miatt az Európa-ligában címvédő spanyol Villarreal labdarúgócsapata lemondta az új Bozsik Aréna Budapest Honvéd elleni szombati avatómérkőzését – jelentette be a klub hivatalos honlapján.

 

A spanyol klub honlapja pénteken közölte: a gárdánál két játékos tesztje lett pozitív – őket elszigetelték –, de mivel társaikkal és a stábtagokkal fennáll a szoros kapcsolattartás, elővigyázatosságból úgy döntöttek, hogy lemondják a soron következő három felkészülési összecsapásukat – számolt be róla az MTI.

A Villarreal a kispesti fellépést követően hétfőn a Dinamo Kijevvel, szerdán a Dárdai Pál edzette Herthával játszott volna az ausztriai edzőtáborban, amelyet ugyancsak lemondtak. A csapat így otthon készül tovább, és a vezetők abban bíznak, hogy jövő szombaton már a francia Olympique Marseille-nél vendégeskedhetnek.

A Budapest Honvéd péntek este 19 órakor rövid közleményben reagált a kialakult helyzetre, amely alapján úgy tűnik, Horváth Ferenc együttese pályára lép szombat este 20 órától – már csak az a kérdés, hogy ki ellen.

„Sajnálattal értesültünk arról, hogy a Villarreal CF koronavírusos esetek miatt lemondta a szombati stadionavató mérkőzést. Mindenképpen szeretnénk holnap meccset rendezni, hamarosan további információkkal jelentkezünk!”

 

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik