nemzetisport.hu
2015.03.20 11:21 Frissítve: 2015.03.31 02:32

DVSC: „Nem megyek többet meccsre!” Ezért akadt ki a drukker - kép

A labdarúgó NB I-ben szereplő Debreceni VSC drukkerei nehéz heteken vannak túl. Nem elég, hogy a bajnokságban a Haladástól 2–0-ra, míg a Ligakupában a Videotontól 3–2-re kapott ki Kondás Elemér együttese. A szerdai Ligakupa-mérkőzésre nagyjából ezren váltottak jegyet, mégis akadtak olyanok, akiknek nem jutott ülőhely a Nagyerdei Stadionban…

 

A dehir.hu beszámolója szerint a Videoton elleni meccsre csupán ezer néző ment ki, mégis volt olyan bérletes, aki mire eljutott a szektorba, ahová a bérlete szólt, már nem talált ülőhelyet, ugyanis csak két szektort nyitottak meg a stadionban.

Csak két szektort nyitottak meg. Ki a hibás? (Fotó: dehir.hu)
Többen járnak Veszprémben kézire, mint Debrecenben focira
A Sportstatisztika Facebook-oldal számításai szerint a Ferencváros és a Diósgyőr labdarúgócsapata mögött a sportklubok közül az MKB-MVM Veszprém férfi kézilabdázói büszkélkedhetnek a legmagasabb átlagnézőszámmal, megelőzve többek között a bajnoki címvédő DVSC labdarúgócsapatát. BŐVEBBEN ITT»

„A DVSC–Videoton meccsre szerettem volna eljutni a családommal. Tíz éve van bérletünk, négy darab, de olyan magatartással szembesültem, hogy ez volt az utolsó, hogy DVSC-meccsre mentem. Mi az, hogy két szektort nyitnak ki, a többi le van zárva? Ott álltunk, mert nem volt hely leülni. Nem tudom, hogy ilyen hozzáállással hogy várják, hogy ez a húszezer férőhelyes stadion megteljen, ha azt a kevés embert sem becsülik meg, aki eddig hűséges volt hozzájuk és eljárt a meccsükre. Ráadásul volt annyi biztonsági őr, mint egy megtelt stadionban, és nem beszéltek valami szépen az állva maradt szurkolókkal. Sokan otthagytuk a meccset a méltatlan helyzet miatt. Szégyellje magát a vezetőség!” – írta az egyik debreceni drukker.

„Van egy biztonsági előírás, ezt a klubnak be kellett tartania” – mondta a dehir.hu-nak a DVSC Futball Szervező Zrt. cégvezetője, Szilágyi Sándor.

„A mérkőzés normál biztonsági kockázatú találkozó volt, a rendőrség a külső biztosítást látta el. A sportrendezvény szervezője és rendezője javasolta, hogy a stadion bizonyos szektorait ne nyissák meg. A rendőrség ezt a javaslatot elfogadta” – mondta Dobó Dénes, a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

A jelek szerint tehát senki sem hibázott, minden az előírásoknak megfelelően történt, az a drukker pedig, aki az érvényes belépője ellenére nem tudott leülni, így járt…
2023.02.05 10:24:50

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A második félidőt végigtámadta a Zalaegerszeg, de nem tudta bevenni a Kövesd kapuját.

2023.02.04 23:43:11

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

ALAPVONAL. Érdeklődéssel olvasnék egy listát arról, kik alkotják a FARE tagságát, hányan vannak. Mert bizonyságot szeretnék kapni arról, hogy a hevület és a küldetéstudat önmagában nem elegendő ahhoz, hogy több tízezres szurkolótáborokról és áttételesen országokról véleményt, ítéletet alkothassanak, amely súlyos következményekkel járhat.

2023.02.04 19:00:54

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

Késve érkeztek, de „pontosan” távoztak a debreceniek, döntetlennel ért véget a fehérvári rangadó.

2023.02.04 14:28:23

Labdarúgó NB I nemzetisport.hu

A kiesés ellen küzdő hazaiaknak kevés az egy pont, a vendégek pedig több ziccert is elpuskáztak.