DVSC: megérkezett a „balhés” holland, képben a Vidi-szélső

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2019.01.15. 10:08
null
A debreceniekkel készül a fiatal játékos (Fotó:twitter.com/SCCambuurLwd)
Amint arról holland sajtóhírek alapján hétfőn beszámoltunk, Justin Mathieu a DVSC-hez tart – a fegyelmezetlenségeiről is közismertté váló szélső ma már a debreceniekkel készül.

 

A Nemzeti Sport Online a DVSC-től megtudta, az SC Cambuurban szereplő, 22 éves holland Justin Mathieu mától próbajátékon vesz részt a hajdúsági klubnál.

Távozása nem lenne meglepetés, ugyanis klubja másfél év alatt háromszor is felfüggesztette fegyelmi okok miatt, legutóbb december elején, így az utóbbi hetekben csak a tartalékokkal készülhetett. A korábban a hazája U17-es válogatottjában is szereplő játékos a holland élvonalban csak négy meccsen játszott eddig, viszont a másodosztályban 128 találkozón 29 gólt és 23 gólpasszt jegyzett.

Azt is megtudtuk, hogy a korábban tesztelt szerb kapus, Nemanja Jevrics már nem készül a Lokival, a cigándi Hrabina Alex azonban továbbra is a csapattal edz.

A tervekkel kapcsolatos hír, hogy a nyáron a Mol Vidihez szerződő, saját nevelésű Sós Bencét visszaigazolnák a debreceniek, sorsáról Marko Nikolics, a fehérváriak vezetőedzője dönt majd a Vidi spanyolországi edzőtábora után.

Az ősszel az örmény Alaskertnél szereplő Danilo Szekulics kölcsönszerződését meghosszabbították fél évvel, így a télen még nem kell visszatérnie a DVSC-hez.

TÉLI JÁTÉKOSMOZGÁS A DEBRECENI VSC-NÉL
Érkezők:
Pávkovics Bence
(Újpest FC – kölcsön után végleg)
Kölcsönbe érkezők:
Kölcsönből visszatérők:
Az utánpótlásból felkerültek/profi szerződést kötöttek: Baráth Péter
Kiszemeltek: Hrabina Alex (Cigánd), Justin Mathieu (holland, SC Cambuur – Hollandia, próbajáték)
Távozók: Ezequiel Calvente (spanyol, szabadon igazolható), Ioan Filip (román, Dinamo Bucuresti – Románia, szabadon igazolhatóként), Tomás Kosicky (szlovák, szabadon igazolható)
Kölcsönbe távozók:
Kölcsönből visszatérnek klubjukhoz:
Távozhatnak/érdeklődnek irántuk:

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik