Gólváltás lesz a vasárnapi bajnokikon az NB I-ben?

Vágólapra másolva!
2024.04.13. 15:00
Fotó: Török Attila
Vasárnap az NB I-ben három mérkőzést rendeznek, melyeken természetesen arra is lehet fogadni a Tippmixprón, hogy mindkét csapat szerez gólt, azaz gólváltás lesz az adott találkozón. A Diósgyőr az MTK vendége lesz, míg az FTC a remek formában lévő ZTE-hez látogat, a Mezőkövesd pedig a Puskás Akadémiát fogadja. (x)

Az MTK–Diósgyőr párosítással indul a vasárnap az NB I-ben. Elsőre talán nem a gólváltás jutna eszünkbe erről a párharcról, ám a két csapat legutóbbi három egymás elleni mérkőzésén rendre betalált mindkét fél, ráadásul ezen találkozók mindegyikén legalább három gól született. Kétszer az MTK győzött: 4–2-re és 2–1-re, legutóbb 3–3-as döntetlen lett a vége, úgy, hogy az első félidő 1–1-es eredménnyel zárult. 

MTK–Diósgyőr – Mindkét csapat szerez gólt?

SZAVAZÁS

MTK–Diósgyőr – Mindkét csapat szerez gólt?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Vasárnap a második találkozó a magyar bajnokságban a ZTE–FTC meccs, amelyen a hazaiak kiváló formában fogadják a Ferencvárost. A zalaegerszegiek ugyanis az előző két meccsüket egyaránt 5–1-re nyerték meg, előbb a Diósgyőr, majd az Újpest ellen, persze az is igaz, hogy előtte viszont 5–1-es zakóba szaladtak bele a DVSC otthonában. A Fradi zsinórban három bajnokit nyert meg, legutóbb gólváltás mellett (2–1), a ZTE pályaválasztásával pedig az előző 16 egymás elleni ligameccsükön 15-ször betalált mindkét fél.

ZTE–FTC – Mindkét csapat szerez gólt?

SZAVAZÁS

ZTE–FTC – Mindkét csapat szerez gólt?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

A forduló utolsó meccsén a Mezőkövesd a Puskás Akadémiát látja vendégül. A hazaiakon talán már a csoda sem segíthetne a bennmaradást illetően, míg a Puskás a dobogóról álmodozhat. Előbbi az előző két meccsén összesen 8 gólt kapott (0–3, 0–5), ám ezt megelőzően zsinórban hatszor szerzett legalább egy gólt a Mezőkövesd az NB I-ben, ötször pedig ezeken a találkozókon gólváltást is láthattak a nézők. A felcsútiak az előző fordulóban 2–1-re győzték le a Kecskeméti TE-t, Mezőkövesden pedig legutóbb szintén nyertek, gólváltás mellett végül 3–1 lett a vége a vendégek javára.  

Mezőkövesd – Puskás Akadémia – Mindkét csapat szerez gólt?

SZAVAZÁS

Mezőkövesd–Puskás Akadémia – Mindkét csapat szerez gólt?

KÖSZÖNJÜK, HOGY SZAVAZOTT!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik