ETO FC: késő esti tárgyalás Kuznyecovval, közel a megegyezés

Vágólapra másolva!
2024.02.23. 21:24
Kuznyecov Szergej Győrben kaphat munkát (Fotó: Kovács Péter, archív)
A Kisalföld és a Nemzeti Sport információi szerint is Kuznyecov Szergej veheti át az NB II-ben szereplő ETO FC Győr irányítását. A tréner érkezését hamarosan hivatalosan is bejelenthetik.

 

A Kisalföldhöz hasonlóan a Nemzeti Sport is úgy értesült, hogy Kuznyecov Szergejjel ismét tárgyalóasztalhoz ült az ETO vezetése, és ha sikerül megegyezni, a szakember hamarosan átveheti az NB II-es csapat irányítását.

Ahogy arról a Kisalföld is beszámolt, csütörtökön Győrben járt Kuznyecov – aki legutóbb az NB I-ben szereplő DVTK-t irányította –, és az ETO vezetőivel tárgyalt arról, hogy átveszi a csapat irányítását a spanyol Antonio Munoztól. Akkor még úgy tűnt, nem születik megállapodás, hiszen a két fél álláspontja szakmai és anyagi kérdésben is elég távol állt egymástól.

Péntek estére azonban lényegesen változott a helyzet, mindkét oldal engedett a feltételeiből, közeledtek az álláspontok, ezért az ukrán-magyar edző Miskolcról újra Győrbe utazott, ahol folytatják a tárgyalásokat. Úgy tudjuk, az is elképzelhető, hogy még pénteken éjszaka egyezség születik Kuznyecov és az ETO között.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik