MTK: Tischler előre eldöntötte, ha betalál az Újpestnek, vetkőzik

Vágólapra másolva!
2010.08.31. 09:41
Tischler Patrik, az MTK labdarúgója előre eldöntötte, hogy családja és barátnője tiszteletére ledobja a mezét, ha gólt szerez az Újpest elleni bajnokin. Így is tett, ezért most nem tehet mást, bízik abban, hogy klubja nem bünteti meg sajátos gólöröméért – írja a kék-fehérek hivatalos honlapja.

„Az Újpest ellen betalálni hatalmas dolog, így aztán előre megfogadtam: ha sikerül gólt szereznem, leveszem a mezem, és kiszaladok a szurkolókhoz, elsősorban a szüleimhez és a barátnőmhöz. Így is tettem, meg is kaptam érte a sárgát, úgyhogy már csak három „életem" van... Meglátjuk, kapok-e büntetést" – idézi az mtkhungaria.hu a pénteki meccset (1–0) a lefújás előtti pillanatokban eldöntő fiatal játékost.

Tischler hozzátette, a gól előtt tudatosan, Garami József vezetőedző útmutatásának megfelelően fejelte a labdát a földre:

„A mester felhívta a figyelmet arra, hogy igyekezzünk a földre fejelni a labdát a vizes, csúszós talajon, mert ez gondot okozhat a védekező csapatnak, és lám-lám, Balajczának nem is sikerült odaérnie."

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik