Női kézi: sorban állnak a kérők a Vardar klasszisa előtt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.01.31. 11:40
null
Dragana Cvijics iránt több klub is érdeklődik (Fotó: AFP)
Egyre-másra jelennek meg a hírek arról, hogy a következő szezonnak csökkentett költségvetéssel nekivágó macedón Vardar Szkopje női kézilabdacsapatából hova igazolnak a legjobb külföldi játékosok. Klasszis beállóból nem bővelkedik a nemzetközi női mezőny, így nem meglepő, hogy a szerb Dragana Cvijics az egyik legkeresettebb célpont.

 

Mint korábban megírtuk, a szkopjei klubvezetés hétfőn bejelentette a légiósoknak, hogy a következő szezonban már nem tartanak igényt rájuk, a 2018–2019-es évadban fiatal hazai játékosokra támaszkodnak. Egyből megindultak a találgatások a játékosok jövőjét illetően, macedón sajtóhírek szerint a Győr érdeklődik Amandine Leynaud, a szkopjei együttes világbajnok francia kapusa iránt.

A helyi beszámolók szerint az egyik legkeresettebb célpont a szerb Dragana Cvijics, akit számos európai csapat szeretne a soraiban tudni. Van olyan forrás, amelyik a szerb beállót is összeboronálta az ETO-val, de a román CSM Bucuresti szintén erős kérőnek tűnik. Ahogy a korábbi győri jobbszélső, Jovanka Radicsevics esetében is, vele kapcsolatban a montenegrói oldalak arról írnak, hogy nagyon közel áll a megegyezéshez a román csapattal.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik