D. S. B.
2022.07.22 16:18 Frissítve: 2022.07.22 20:20

Női kézi NB I: az Európa-ligában is maradandót alkotna a DVSC

Szilágyi Zoltán, a DVSC női kézilabdacsapatának vezetőedzője szerint a keret alkalmas arra, hogy megismételje az előző idénybeli teljesítményt, míg Ábrók Zsolt ügyvezető már azt hangsúlyozta, szeretnének a nemzetközi porondon, az Európa-ligában is maradandót alkotni – hangzott el a hajdúsági együttes sajtótájékoztatóján, amelyen a klub új igazolásai is bemutatkoztak.

Catherine Gabriel, Hámori Konszuéla, Kácsor Gréta és Töpfner Alexandra – a DVSC új igazolásai (Fotó: Kiss Annamarie/HAON)

 

Vácról érkezett Debrecenbe Hámori Konszuéla és Kácsor Gréta, míg Székesfehérvárról Töpfner Alexandrát szerezték meg a cívisvárosiak, akik emellett a kameruni származású francia kapussal, a Paris 92-től érkező Catherine Gabriellel erősítették meg keretüket az új idényre.

Az új játékosokkal készült beszélgetés – melyen többek között szóba került, ki milyen háziállattal érkezett, és az is, hogy Hámori Konszuéla honnan kapta a keresztnevét – ide kattintva tekinthető meg!

„Úgy alakítottuk ki a játékoskeretet, hogy minden poszton két hasonló, jó képességű játékosunk legyen. Szerintem a mostani erős keret, amely sikerrel veheti majd az akadályokat a hazai és a nemzetközi porondon egyaránt. Az új játékosokat úgy választottuk ki, hogy mind képességeiket illetően, mind emberileg illeszkedjenek a mi közösségünkbe. Kácsor Grétát és Hámori Konszuélát Vácról jól ismerem, tudom, mire képesek, és mit várhatok tőlük. Töpfner Alexandra nagyon meggyőzően teljesített az elmúlt idényben Fehérváron, rendkívül jó statisztikai mutatói vannak, Catherine Gabriel pedig a francia válogatott kapusa, képességeiről korábban már meggyőződhettünk, biztos vagyok benne, hogy segíteni tud nekünk” – mondta Szilágyi Zoltán, a DVSC vezetőedzője.

2022.09.30 23:35:22

Kézilabda nemzetisport.hu

NS-VÉLEMÉNY. Mert egy idő után már kevésbé lesz édes az íze a sikernek a hazai porondon a Veszprém ellen.

2022.09.29 18:25:56

Kézilabda nemzetisport.hu

Három mérkőzés után nulla ponttal áll a magyar csapat, a második félidőben sokkal jobb volt a Kiel.

2022.09.24 17:05:07

Kézilabda nemzetisport.hu

A Metz végig vezetett, volt, hogy nyolc góllal is, végül néggyel bizonyult jobbnak az ETO-nál.

2022.09.24 10:51:49

Kézilabda nemzetisport.hu

Az első félidőben sokkal jobb volt a vendég Brest, de felállt a padlóról az FTC... Hogy nagyon elrontsa a legvégét.

2022.09.22 17:59:40

Kézilabda nemzetisport.hu

Fordulatos első félidő után a másodikban a Nantes tartotta előnyét és öt góllal legyőzte a Szegedet.