R. B.
2021.06.28 14:21 Frissítve: 2021.06.28 14:31

Női kézi: győri szakembert választottak meg a WFCH elnökének

Szabó Tamást, a Győri Audi ETO nemzetközi igazgatóját választották meg a női kézilabdaklubok 2014-ben alapított érdekvédelmi szervezete (WFCH) vezetőjének – számolt be róla a gyorietokc.hu.


Szabó Tamás lett a WFCH vezetője (Fotó: gyorietokc.hu)

„Óriási megtiszteltetés, hogy a tagság támogatásáról biztosított, és megválasztottak elnöknek! – nyilatkozta Szabó Tamás az ETO honlapjának. – Mivel a csapattal a FINAL4 miatt buborékban voltam, sajnos személyesen nem tudtam jelen lenni a közgyűlésen, így azonban még értékesebbnek érzem a sikert. Először is köszönöm a Győri Audi ETO KC vezetésének, Bartha Csaba elnök úrnak, hogy ambícióimat támogatta. És természetesen köszönöm a klubok támogatását is, igyekszem meghálálni munkámmal a bizalmukat! Egy izgalmas, kihívásokkal teli időszak következik most, ahol sok lehetőség lesz a klubérdekek képviseletére. A korábbi évek munkájának is köszönhetően mára már súlya van a WFCH-nak, számottevő szervezet, amelyet nem lehet megkerülni a nemzetközi kézilabda életben! A szervezet eddig megszerzett tekintélyét szeretném erősíteni a vezetésem alatt, valamint célom, hogy tovább növekedjen a résztvevő klubok létszáma.”

Szabó Tamás megbízatása négy évre szól.

2023.02.05 13:22:05

Kézilabda nemzetisport.hu

Bár a török Kastamonu jól tartotta magát, nem tudta megakadályozni a nagy különbségű vereséget.

2023.02.01 00:15:10

Kézilabda nemzetisport.hu

ALAPVONAL. A lehetséges válaszadók vajon látják-e a saját felelősségüket? Sajnos akadnak sportáganként olyan megmondóemberek, akik hosszú évek óta a rendszer döntéshozói, iránymutatói, véleményalkotói, mégsem látszódik a területükön zajló munkában vagy legalábbis a végeredményén az előrelépés.