Női kézi Eb: „Ez tragédia!” – Mocsai Lajos a válogatott szerepléséről

H. D.H. D.
Vágólapra másolva!
2022.11.19. 11:03
A magyar férfi kézilabda-válogatott korábbi szövetségi kapitánya, Mocsai Lajos a Sport Tv-ben értékelte a női csapat Európa-bajnokságon nyújtott teljesítményét.

„Egy Európa-bajnokságon a folyamatos felépítésnél annak örültünk, hogy minden mérkőzésen volt 10-20 vagy 30 percünk, és a végén egy szégyenteljes eredmény után egy győztes meccsel jövünk haza, milyen jó, ez marad meg. A 11. helyen. Ez tragédia. Azt gondolom, a minket körülvevő mentalitáson kell alapvetően változtatni” – mondta Mocsai Lajos mesteredző a női Európa-bajnokságon szerepelt válogatottról a Sport Tv Kézivezérlés Extra című műsorában. „Egy Európa-bajnokságon a folyamatos felépítésnél annak örültünk, hogy minden mérkőzésen volt 10-20 vagy 30 percünk, és a végén egy szégyenteljes eredmény után egy győztes meccsel jövünk haza, milyen jó, ez marad meg. A 11. helyen. Ez tragédia. Azt gondolom, a minket körülvevő mentalitáson kell alapvetően változtatni” – mondta Mocsai Lajos mesteredző a női Európa-bajnokságon szerepelt válogatottról a Sport Tv Kézivezérlés Extra című műsorában.

A korábbi szövetségi kapitány beszélt még vakvágányról, sportformáról, illetve arról: ha fontosnak tartják a visszatérését, akkor ez megfontolás tárgyát képezheti. Mint mondta, vannak ilyen törekvések, és ez a közeljövőben eldől.

A teljes beszélgetés:

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik