N-P. T.
2022.09.30 13:15 Frissítve: 2022.09.30 18:06

Férfi kézi: az FTC játékosa orrcsonttörést szenvedett a brutális román ütés után – videó

Az FTC férfi kézilabdacsapata a héten a CSA Steaua Bucuresti vendégeként szenvedett kétgólos vereséget az Európa-liga selejtezőjének első felvonásán. A párharcot ezzel még messze nem veszítette el a fővárosi klub, annál inkább egyik meghatározó játékosát: Ónodi-Jánoskúti Máté kapott egy brutális ütést a fejére, melynek következtében eltörött az orrcsontja – számolt be róla a klub hivatalos honlapja.

 

Ónodi-Jánoskúti Máténak (balra) eltört az orrcsontja (Fotó: fradi.hu)

A felnőttválogatottba frissen meghívott Ónodi-Jánoskúti Mátét a találkozó 21. percében ütötte le a román Burlacu igen brutális mozdulattal, ami az alábbi videón is jól látszik.

A jobbátlövőt még a meccs estéjén kórházba kellett szállítani, amikor kiderült, az óriási pofon következtében eltört az orra. A játékosra így nem számíthat Pásztor István vezetőedző sem a szombati, Szeged elleni bajnokin, sem pedig a románok elleni visszavágón.

„Máté orrcsönttörést szenvedett a bukaresti mérkőzésen, látunk minimális elmozdulást, de biztosat egyelőre nem tudunk mondani. Hátra van még egy kontrollvizsgálat, a fül-orr-gégész szakvéleménye után tudjuk meg a pontos diagnózist″ – árulta el dr. Sárdy Balázs csapatorvos a klub hivatalos honlapjának.

2022.11.23 18:20:57

Kézilabda nemzetisport.hu

Megvalósult a szegediek célja a Celje ellen és simán nyertek, megszerezve ezzel második győzelmüket a BL-ben.

2022.11.20 15:18:53

Kézilabda nemzetisport.hu

Dánia szinte végig vezetett, de az utolsó percekben a norvégok jobbak voltak, ezzel nyertek.

2022.11.16 14:35:44

Kézilabda nemzetisport.hu

Klujber Katrin megint nagyot játszott, feljavult a kapusteljesítmény, a 11. helyen zártuk a tornát.