Lidl az FTC friss élelmiszerpartnere
Munkatársunktól 2022.01.17 09:43

Férfi kézi Eb: Szijjártó Péter és Kocsis Máté is reagált a maszkhasználattal kapcsolatos szlovákiai híresztelésre

A magyar válogatott csütörtökön, a részben hazai rendezésű kézilabda Európa-bajnokság csoportkörének első fordulójában avatta fel az MVM Dome-ot. A meccset követően a magyar és a szlovák sportsajtóban is megjelentek olyan hírek, amelyek szerint a társrendező szlovákok szervezőbizottságának elnöke kritikát fogalmazott meg a budapesti maszkhasználattal kapcsolatban, később azonban hivatalos közleményben cáfolták ezt a szlovákok. A valótlan híresztelésekre a Magyar Kézilabda-szövetség elnöke, Kocsis Máté, valamint Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter is egy Facebook-posztban reagált.

 

„A két szövetségi elnök, Kocsis Máté és Jaroslav Holesa joggal lehetnek büszkék a magyar-szlovák közös rendezésű kézilabda Eb-re. Ismételten megmutattuk, hogy mi, közép-európaiak igenis képesek vagyunk világraszóló teljesítményre” – írta posztjában Szijjártó Péter, s egy képet is posztolt, ami a portugálok elleni csoportmeccs alatt készült.

 

Lidl az FTC friss élelmiszerpartnere
2022.05.21 23:29:43

Kézilabda BALLAI ATTILA

ALAPVONAL. Az idén is kalkulálható, ha nem is három, hanem kettő, a végletekig feszült, fordulatos összecsapás, a teljes kézilabdás év méltó lezárása, csúcsra járatása. Általában ez a fő érv mindenféle playoff, ráadás mellett. Az ellenérv pedig úgy szól, hogy mesterségesen gerjesztett izgalom ez, olyan, mintha a maratoni futás mezőnyét 42 kilométerhez érve arra köteleznék, várják be egymást, aztán az utolsó, nem egészen kétszáz méternek veselkedjenek neki egyszerre, hadd szórakozzon a nép.

2022.05.20 18:02:53

Kézilabda BOBORY BALÁZS (összefoglaló), MURÁNYI DOMONKOS (percről percre)

Az FTC 22 góllal nyert a Vác ellen • Kovács Anna és Triscsuk Krisztina is pályafutása utolsó meccsét játszotta.

2022.05.18 22:06:33

Kézilabda THURY GÁBOR

NS-VÉLEMÉNY. A vezetőség a BL-ben idén nem várta el a négy közé jutást.

2022.05.17 16:36:22

Kézilabda VINCZE SZABOLCS (összefoglaló), VARGA ÁDÁM (percről percre)

A Veszprém ugyan kikapott Dániában, de nem forgott veszélyben a továbbjutása.

2022.05.09 14:50:45

Kézilabda VINCZE SZABOLCS

Az Éles Kézisuliból nőtt ki a fiatal magyar játékosokra építő, MK-döntős Fejér-B.Á.L. Veszprém.