Aurelia Bradeanu abbahagyja, Görbicz Anita rosszul lett az Ikast ellen

Vágólapra másolva!
2008.11.09. 20:11
A BL-ben vereséget szenvedő Győr hosszú ideig nélkülözni kénytelen egyik legjobbját, Aurelia Bradeanut, az átlövő ugyanis anyai örömök elé néz – írja a kezi.hu internetes oldal. A csapat irányítója, Görbicz Anita rosszul lett az Ikast elleni mérkőzésen, a vérnyomásával voltak problémái.
Aurelia Bradeanu egy időre búcsút vesz a győri szurkolóktól
Fotó: NS-archív
Aurelia Bradeanu egy időre búcsút vesz a győri szurkolóktól
Aurelia Bradeanu egy időre búcsút vesz a győri szurkolóktól
Fotó: NS-archív
Aurelia Bradeanu egy időre búcsút vesz a győri szurkolóktól

Úgy tűnik, a mai vasárnap nem a győriek napja – már ami a női kézilabdát illeti. Nem elég, hogy a Győri Audi ETO KC hazai pályán vereséget szenvedett a Bajnokok Ligájában (ráadásul úgy, hogy már nyolc góllal is vezettek a Rába-partiak az Ikast ellen), újabb két rossz hír látott napvilágot a csapattal kapcsolatban.

Pontosabban fogalmazva az egyik hír nem is nevezhető rossznak, hiszen az együttes átlövője, Aurelia Bradeanu anyai örömök elé néz, és ez mindenképpen örvendetes – az ETO-nak mégis meg kell oldania a klasszis játékos pótlását, és ez nem ígérkezik könnyű feladatnak.

A kezi.hu internetes oldal beszámolója szerint Bradeanu a BL-vereség után bejelentette, hogy egyelőre ez volt a búcsúmeccse, mert babát vár. Vanyus Attila, a győriek klubelnöke az alábbiakat mondta az esettel kapcsolatban: „Nyilván lépnünk kell, de hogy merre, arról egyelőre fogalmam sincs. Persze, hogy kézenfekvő lenne a csőd szélére került Byasenből igazolni, de a norvégoknak nincs Bradeanu-szintű átlövőjük. Félmegoldásokkal pedig nem megyünk semmire.”

A Győrrel kapcsolatos másik hír már egyértelműen aggasztónak nevezhető, ugyanis a csapat irányítója, Görbicz Anita rosszul lett az Ikast elleni találkozón, és emiatt a második félidő elején a mindössze 17 esztendős Kovacsics Anikó irányította az ETO-t.

Az említett oldal információi szerint Görbicznek a vérnyomásával voltak problémái, és a lefújás után sem volt teljesen tünetmentes.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik