Lehet, hogy Zsiga Gyula távozik a Fraditól, a játékosok is követhetik

Vágólapra másolva!
2008.04.09. 23:18
Zsiga Gyula munkájával úgy tűnt elégedettek a Ferencváros női kézilabda-csapatánál. Az eredményekkel továbbra sincs probléma, mégis lehet, hogy szakít egymással a klub és a vezetőedző. Az os mondhatni szokásos: a csapat és az edző sem kapott fizetést az utóbbi néhány hónapban, és ez a helyzet immár tarthatatlanná vált.
Zsiga Gyula jövője kérdéses
Fotó: Czagány Balázs
Zsiga Gyula jövője kérdéses
Zsiga Gyula jövője kérdéses
Fotó: Czagány Balázs
Zsiga Gyula jövője kérdéses

„A tartozások miatt kénytelen voltam ajánlatot tenni Maglódi Lajosnak arra, hogy közös megegyezéssel bontsunk szerződést – mondta Zsiga Gyula. – Ennek az a feltétele, hogy néhány héten belül megkapjam az elmaradt járandóságaimat. Ellenkező esetben ragaszkodnom kell ahhoz, hogy a szerződésem 2010-ig szól, vagyis a klubnak addig kell majd kifizetnie, amennyiben az elmaradások miatt érvénytelenné váló megállapodásunkat perben szeretném érvényesíttetni. Én nem tárgyalok más klubbal, és ha a közös megegyezéses szerződésbontásunkban nem tudunk megállapodni, akkor ragaszkodni fogok ahhoz, hogy 2010-ig fizessenek ki.”

A klub elnöke, Maglódi Lajos a Nemzeti Sportnak elmondta, hogy elégedett Zsiga Gyula eddigi munkájával, ezért azon fáradozik, hogy előteremtse a trénernek járó pénzt.

A helyzet mindenesetre nem egyszerű. A válság természetesen a játékosokra is kihatott, akiknek szintén hatalmas összegekkel tartozik a klub. A riválisok meglovagolva a helyzetet pedig már ajánlatokkal bombázzák a kézilabdázókat.

Lucia Uhraková már jelezte is távozási szándékát míg a többiek egyelőre türelmesek.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik