Ligue 1: a PSG elnöke visszaszólt a klubot kritizáló Messinek

D. S. B.D. S. B.
Vágólapra másolva!
2023.09.24. 17:38
null
Lionel Messit sorfallal is ünnepelték a PSG-nél a világbajnoki cím után (Fotó: Getty Images)
Mint arról mi is beszámoltunk, a hétszeres aranylabdás Lionel Messi a napokban hangzatos kijelentést tett az Olga című műsorban, amikor azért kritizálta előző klubját, a Paris Saint-Germaint, mert az nem adott kellő elismerést az argentinnak a világbajnoki cím megszerzése után. Messi kijelentésére most a PSG elnöke, Nasszer Al-Kelaifi reagált.

 

Némileg érthető, hogy Franciaországban nem fogadták kitörő örömmel a katari világbajnokság fináléjában épp a franciák ellen diadalmaskodó argentint.

„Érthető. Győztünk a döntőben és a mi »hibánk«, hogy Franciaország ezúttal nem nyerte meg a világbajnokságot. Én voltam az egyetlen világbajnok, aki nem kapott elismerést a klubcsapatától, de ez rendben van” – fogalmazott Lionel Messi, akinek párizsi visszatérése után a játékosok és a stáb sorfalat is állt, ám ezek szerint úgy érzi, nem kapta meg a neki kijáró elismerést.

Nasszer Al-Kelaifi, a PSG elnöke vissza is szólt a hétszeres aranylabdásnak:

„Mindenki láthatta. Még egy videót is közzétettünk arról, hogy Messit ünnepeljük az edzésen, majd privátban is. Mi egy francia klub vagyunk, természetesen érzékeny dolog lett volna a stadionban ünnepelni őt. Tiszteletben kell tartanunk az országot, amelyet legyőzött, a csapattársait és a szurkolóinkat is” – fogalmazott Al-Kelaifi az RMC Sportnak.



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik