Vb 2018: bizonytalan az ausztrál szövetségi kapitány sorsa

MTI MTIMTI MTI
Vágólapra másolva!
2017.10.11. 11:27
Egyelőre bizonytalan, hogy a novemberi interkontinentális világbajnoki pótselejtező után folytatja-e a munkát az ausztrál labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányaként Ange Postecoglou.

A görög születésű ausztrál szakember távozásáról annak ellenére cikkezett a sajtó, hogy csapata az ázsiai pótselejtezőben kiejtette Szíriát, így készülhet a vb-részvételről döntő, Honduras elleni párharcra.az ázsiai pótselejtezőben kiejtette Szíriát, így készülhet a vb-részvételről döntő, Honduras elleni párharcra.

Postecoglou a szírek elleni visszavágót követő sajtótájékoztatón jövőjével kapcsolatban csak annyit mondott, most az a feladata, hogy legjobb tudása szerint felkészítse együttesét az észak- és közép-amerikai zóna (CONCACAF) negyedik helyezettje ellen, a távolabbi jövőjéről nem kívánt nyilatkozni.

A Honduras elleni oda-vissza vágós párharc játéknapjait még nem hozta nyilvánosságra a nemzetközi szövetség (FIFA), az azonban biztos, hogy az első meccsre Hondurasban, a visszavágóra Sydneyben kerül sor november 6. és 14. között.

Ha Ausztrália győz, sorozatban negyedik világbajnokságán szerepelhet jövő nyáron Oroszországban.

VB 2018, SELEJTEZŐ, ÁZSIAI ZÓNA
4. SELEJTEZŐKÖR, VISSZAVÁGÓ
Ausztrália–Szíria 21
(T. Cahill 13., 109., ill. al-Szoma 6.)
Továbbjutott: Ausztrália, 3–2-es összesítéssel

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik