Szerb-albán: Pajzsként védtük az albánokat - B. Ivanovics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.15. 12:12
Braniszlav Ivanovics, a szerb labdarúgó-válogatott védője elmondta, még mindig nem érti pontosan, mi történt a Szerbia–Albánia Eb-selejtezőn kedd este.

Ahogy arról beszámoltunk, hatalmas tömegverekedésbe torkollt a kedd esti szerb-albán találkozó, miután az egyik drukker – egyes sajtóhírek szerint az albán miniszterelnök testvére – a pálya fölé reptetett egy drónt a Nagy-Albánia zászlóval. Ahogy arról beszámoltunk, hatalmas tömegverekedésbe torkollt a kedd esti szerb-albán találkozó, miután az egyik drukker – egyes sajtóhírek szerint az albán miniszterelnök testvére – a pálya fölé reptetett egy drónt a Nagy-Albánia zászlóval.

„Még mindig nem értem, hogy szakadhatott félbe a meccs, minden olyan gyorsan történt. Annyit elmondhatok, hogy a játékosok összetartottak, pajzsként védtük a folyosón az albán futballistákat. Végül a vendégek azt mondták, nincsenek olyan állapotban, hogy folytatni tudják a meccset” – mondta a Chelsea szerb védője, Braniszlav Ivanovics.

Az UEFA még nem adott ki hivatalos tájékoztatást arról, hogy mikor folytatódhat a találkozó, amelyet a 41. percben állított meg Martin Atkinson.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik