F1: megjelent a Nemzeti Sport Magazin legújabb száma!

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2021.03.12. 10:28
Megjelent a Nemzeti Sport Magazin legújabb száma, amely a március végén rajtoló F1-es idénnyel foglalkozik!

A tavalyi, korántsem teljes Formula–1-es idény után március végén elkezdődik a 2021-es évad, amely most is számos érdekességet ígér.
A tavalyi, korántsem teljes Formula–1-es idény után március végén elkezdődik a 2021-es évad, amely most is számos érdekességet ígér.

A legfontosabb talán, hogy a jelenleg Michael Schumacherrel együtt a sportág trónján ülő Lewis Hamilton az esztendő végén egyedüli uralkodó lesz-e, azaz megszerzi-e nyolcadik világbajnoki címét, s nem mellesleg a 100. futamgyőzelmet is elérheti – magazinunkban összehasonlító írást találnak a két korszakos zseniről.

Emellett bemutatjuk a fizetős pilótából jól fizetett sztárrá váló Sergio Pérezt, portrét olvashatnak a száguldó cirkuszhoz most csatlakozó Mick Schumacherrről, a 2020-ban történtek kapcsán felidézzük a Ferrari történelmi mélypontjait, megnézzük, mi lehet az oka, hogy elapadni látszik a Red Bull-akadémia tehetségforrása, s érdekes összeállítást készítettünk a F1 évtizedeinek versenyzőtípusairól.

Mindezek mellett 100 oldalas magazinunkból természetesen nem hiányozhat a 10 csapat 20 pilótájának bemutatása, miként a versenynaptárban szereplő 23 helyszínről készült legfontosabb és legérdekesebb információk sem.

Keresse az újságárusoknál!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik