F1: „Ennél többet várok magamtól” – Russell bocsánatot kért Bottastól

H. L.H. L.
Vágólapra másolva!
2021.04.19. 19:32
null
Russell belátta, nem jól kezelte a vasárnapi esetet (Fotó: AFP)
Mint ismert, George Russell és Valtteri Bottas összeütközött egymással az F1-es Emilia-romagnai Nagydíj versenyén. A brit már közvetlenül a baleset után bosszúsan kérte számon riválisát, és a futam utáni interjúkban is arról beszélt, a mercedeses követett el hibát. Ám többek között Bottas, a Mercedes csapatfőnöke, Toto Wolff, valamint a sportfelügyelők sem ezen az állásponton voltak, amit követően Russell érezhetően lehiggadt. Először úgy nyilatkozott, Bottas talán nem hibás, s most egy nappal a történtek után a közösségi oldalain kért elnézést.

 

„Nem a tegnapi napra vagyok a legbüszkébb. Tudtam, hogy a mostani lehet az egyik legnagyobb lehetőségünk arra, hogy pontot szerezzünk az idén, és amikor ilyen sokat jelentenek ezek a pontok a számunkra, mint most, akkor néha kockázatot vállalsz. Ez most nem volt kifizetődő, és vállalom a felelősséget érte."

„Volt időm arra, hogy átgondoljam a történteket, és most már látom, teljesen másképp kellett volna kezelnem az egész helyzetet. A pillanat hevében dúlnak az érzelmek, és az enyémek tegnap felülkerekedtek rajtam. Bocsánattal tartozom Valtterinek, a csapatomnak, valamint mindazoknak, akik csalódtak bennem. Nem ilyen vagyok, ennél többet várok magamtól, mivel tisztában vagyok vele, hogy mások is többet várnak tőlem. Megtanultam néhány kemény leckét ezen a hétvégén, és jobb versenyzőként és emberként fogok visszatérni."

„Most már teljes mértékben Portugáliára összpontosítok, illetve arra, hogy megmutathassam, milyen is vagyok. Köszönök minden üzenetet, a pozitívakat és a negatívakat is. Segíteni fognak a fejlődésben" – üzent a közösségi oldalain George Russell.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik