Ekl: így szerzett vezetést a Csukaricski, majd fordított a Fradi – videók

Vágólapra másolva!
2023.09.21. 19:57
null
Varga ismét betalált (Fotó: Árvai Károly)
Hét perc hosszabbítás után, az utolsó pillanatban szerzett góllal fordítva, 2–1-es hazai vezetéssel ért véget a Ferencváros–Csukaricski Ekl-csoportmérkőzésének első félideje a budapesti Groupama Arénában. A találkozón a szerbek általános meglepetésre a félidő közepén vezetést szereztek, de a Ferencváros Varga Barnabás tizenegyesével és Owusu Kwabena bombagóljával fordított a szünetig.

 

VAR-használatban gazdagra sikerült az első félidő, hiszen a spanyol Guillermo Cuadra játékvezető előbb 0–0-nál Varga Barnabás fejes gólját vonta vissza les miatt – joggal –, majd már a szerbek vezetése után – amely itt nézhető vissza – előbb Botka esése után büntetőt ítélt, aztán videózást követően visszavonta. Utóbbi eset ide kattintva látható.

Néhány perccel később aztán megint a VAR-szobában helyet foglalók kerültek a figyelem középpontjába, amikor Owusut tarolta le egy védő a „tizenhatos vonala környékétől” kezdődően, s a spanyol bíró csak újabb két perc várakozás után mutatott másodjára is a tizenegyespontra. Aztán Varga bevágta, ezzel egyenlített – ide kattintva megnézhető, hogy zajlott az eset.

A félidő harmadik góljánál már nem volt szükség a videós beavatkozásra, Owusu bombája vitán felül szabályos volt, ahogy az itt látható is.

A találkozó onlive, szöveges tudósítása itt olvasható.

EURÓPA-KONFERENCIALIGA
CSOPORTKÖR, 1. FORDULÓ
F-CSOPORT
FERENCVÁROS–FK CSUKARICSKI (szerb) 2–1 (2–1)
Groupama Aréna. Vezeti: Guillermo Cuadra (Guadalupe Porras Ayuso, Alejandro Estévez Iglesias) – spanyolok. TV: M4 Sport
FERENCVÁROS: Dibusz – Botka, S. Mmaee, I. Cissé, Ramírez – Makreckis, Abu Fani – Zachariassen – Marquinhos, Varga B., Owusu.Vezetőedző: Dejan Sztankovics
CSUKARICSKI: Szamurovics – Sztevanovics, Szubotics, Vranjes – N. Tosics, Nikcsevics, S. Sissoko, Docics, Kovac – S. Adetunji, D. Ivanovics.Vezetőedző: Igor Matics

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik