NS: szerkesztőségünkbe látogatott Schmidt Ádám államtitkár – videó

Munkatársunktól MunkatársunktólMunkatársunktól Munkatársunktól
Vágólapra másolva!
2022.07.08. 19:06
A Sportrádió és a Nemzeti Sport szerkesztőségébe látogatott pénteken az új sportért felelős államtitkár, Schmidt Ádám, aki találkozott Ballai Attilával, kiadónk sportfőigazgatójával, Vobeczky Zoltánnal, a Sportrádió főszerkesztőjével, majd Szöllősi György főszerkesztő meghívására részt vett a Nemzeti Sport déli „lapindító” értekezletén.
Szerkesztőségünkbe látogatott Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár (Fotó: Tumbász Hédi)
A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Szerkesztőségünkbe látogatott Schmidt Ádám sportért felelős államtitkár (Fotó: Tumbász Hédi) A GALÉRIA MEGTEKINTÉSÉHEZ KATTINTSON A KÉPRE!

Rövid bemutatkozó beszédében megerősítette, hogy a sportra a magyar kormány továbbra is stratégiai ágazatként tekint. Személyes kötődésével kapcsolatban Schmidt Ádám megemlítette, hogy már nyolcéves korában NS-előfizetést kapott karácsonyra, a sportnapilap azon lapszámait pedig ma is őrzi, amelyek címlapján felesége, a háromszoros olimpiai bajnok kajakozó, Kovács Katalin sikereiről adtak hírt.

A Honvédelmi Minisztérium sportért felelős államtitkára ezután interjút adott Szűcs Miklós szerkesztő kollégánknak (hivatalba lépése óta az elsőt), a beszélgetés szombati lapszámunkban – és a nemzetisport.hu-n – lesz olvasható. A sportkormányzat vezetőjét elkísérte a szerkesztőség-látogatásra Schmidt Gábor helyettes államtitkár és Tihany Viktor kommunikációs igazgató is, előbbi sportvezető a Sportrádió Hazafutás című délutáni műsorában volt Szegő Tibor műsorvezető vendége.

A sportkormányzat vezetője részt vett a Nemzeti Sport déli „lapindító” értekezletén (Fotó: Tumbász Hédi)
A sportkormányzat vezetője részt vett a Nemzeti Sport déli „lapindító” értekezletén (Fotó: Tumbász Hédi)
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik