Munkatársainktól
2023.03.15 11:32 Frissítve: 2023.03.15 16:25

Európa vezető sportlapjai köszöntik a 120 éves Nemzeti Sportot

Szerdán 120 éves Nemzeti Sport. A születésnap alkalmából Európa vezető sportlapjai is köszöntötték lapunkat. Többek között a Marca, a Kicker, a La Gazzetta vezető újságírói címeztek levelet Szöllősi György főszerkesztőnek és a lap munkatársainak.

 

Juan Ignacio Gallardo, a Marca főszerkesztője: „Nagyszerű hír, hogy az újság megérte ezt a kort, amely a sportújságírás egészségét jelzi. Ezekben a média számára nehéz időkben, amelyben az újságírás ismét feltalálja magát, a fogyasztás új csatornáihoz, új formáihoz igazodik, az olyan hagyományos, precíz, professzionális és minőségi médiumok, mint a Nemzeti Sport, létfontosságúak.”

Jörg Jakob, a Kicker főszerkesztője, az Európai Sportmédia (ESM) elnöke: „Kedves barátaim a Nemzeti Sportnál, 120 évet ünnepelni óriási! A lap 1903. március 15-i alapítása olyan nap, amire tényleg emlékezni kell. Az újság munkatársai mai napig nagyszerű munkát végeznek. A Kicker csapatának nevében izgalmas és stabil jövőt kívánok.”

 

Gianni Merlo, a Nemzetközi Sportújságíró-szövetség (AIPS) elnöke, a La Gazzetta dello Sport főmunkatársa: „A Nemzeti Sport 120 éve nagy jelentőséggel bír, mert az újság mindig az emberek szívéhez szólt. Emlékszem, amikor 1996-ban a La Gazzetta dello Sport százéves évfordulóját ünnepeltük, büszkének, hálásnak és szerencsésnek éreztem magam, amiért részese lehetek az újságnak. Azt hiszem, a Nemzeti Sport szerkesztősége is megtapasztalta, hogy ez mennyire csodálatos érzés.”

 

Charles Camenzuli, az AIPS Europe elnöke: „A mai nap egy fontos dátum a sportmédia történetében és fejlődésében, ugyanis ma 120 éves a Nemzeti Sport... 2023 januárjában volt lehetőségem ellátogatni a Nemzeti Sport szerkesztőségébe, és az általam tapasztalt munka megerősítette, hogy az NS miért működik már 120 éve...”


Iacopo Iandiorio, a La Gazzetta dello Sport nemzetközi futballért felelős vezetője:

„Boldog 120. születésnapot kíván idősebb testvéretek, a 127 éves La Gazzetta dello sport! Örülünk, hogy összetarthatunk veletek!”

Sander Berends, az ELF Voetbal főszerkesztője: „Hollandiából szeretnénk gratulálni ehhez a csodálatos jubileumhoz.”

Cees van Cuilenborg, az Európai Sportmédia (ESM) korábbi titkára: „Gratulálok Önöknek, akik jelentős szerepet játszottak a múltban, és a jövőt is ápolják.”

Cagri Davran. a török Fanatik külföldi rovatának szerkesztője: „120 év igazán hihetetlen. További sok sikereket kívánunk. Önök nagyon szerencsések, hogy részesei lehetnek ennek a történetnek.”

JUBILEUMI ÍRÁSAINK
120 éves a Nemzeti Sport
Hetedszer tartották meg a főszerkesztők vacsoráját
NS 120: dr. Schmidt Ádám is köszöntötte lapunkat
A 120 éves Nemzeti Sport a Sportrádióban
Nemzeti Sport: 120! – Szöllősi György jegyzete
Szerkesztőségi aranytartalék – Csillag Péter publicisztikája
2023.03.22 15:05:41

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Tavalyi esküvője után idén több versenyre is együtt készül Nardelotti Zoltán és felesége, Ajsa.

2023.03.21 15:26:03

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

A mai szerkesztőség négy, valamikor első osztályban sportoló belső munkatársának története.

2023.03.22 10:38:08

Egyéb egyéni nemzetisport.hu

Megmutatjuk, mivel találkozott először az olvasó a standokon az elmúlt évtizedek során.

2023.03.20 22:01:43

Egyéb egyéni nemzetisport.hu